Jul
11
2015

Čuvar uspomena slavi – 10 godina CEWE FOTOKNJIGE

Tijekom posljednjih 10 godina CEWE FOTOKNJIGA je prošla kroz dugi razvojni put, a u međuvremenu je i osvojila mnoge nagrade te ne samo u Europi, već i u Hrvatskoj je postala najpopularnija marka među fotoknjigama. Proizvođač obljetnicu u našoj zemlji slavi sa raznim igrama i aktivnostima. 

CEWE FOTOKNJIGA

Najbolje ideje su uvijek očigledne, a to je tipično i za CEWE FOTOKNJIGU: kada netko prvi put uzme u ruke svoje izabrane uspomene u visokokvalitetnoj i po svom ukusu izrađenoj foto knjizi, odmah se pita zašto to nije napravio ranije.

Pogladiti koricu, fotografije vidjeti  lijepo namještene, s prelistavanjem stranica ponovno doživjeti najljepše uspomene- to su osjećaji koje sve više ljudi bira danas i u Hrvatskoj. Za svoje potrebe, na poklon ili za neki poseban događaj- jednako je savršeno rješenje za čuvanje uspomena.

Proizvod je napravio nevjerojatnu karijeru od svog prvog pojavljivanja prije 10 godina. Te 2005. godine je imao samo nekoliko vrsta uveza i kupcima je stajao na raspolaganju u samo par veličina, dok je danas dostupan u puno više oblika i veličina: Hrvatski kupci danas mogu birati između 9 veličina, 7 vrsta papira i mnogo vrsta uveza.

Kreativnu izradu CEWE FOTOKNJIGE omogućuje online fotoprogram i sučelje prilagođeno korisniku. Najčešća tema fotoknjiga je putovanje, obitelj, kućni ljubimci, ali ponekad kupci izaberu poprilično iznenađujuće teme kao na primjer kuharica ili kao svoj  portfolio.

CEWE FOTOKNJIGA je u vrlo kratkom vremenu postala popularna te već dvije godine nakon pojavljivanja je ostvarila  2,8 milijuna primjeraka na tržištu, a ove godine smo dočekali i 35 milijunsku narudžbu fotoknjige!

Kroz godine je najdraža fotoknjiga Europe osvojila Photokina Highligh, EISA Best Product, Superbrands i Best Innovation nagrade, a neke od navedenih i više puta.

10 godišnjicu CEWE FOTOKNJIGE tvrtka CEWE slavi s puno aktivnosti u 25 država, među ostalim i kod nas. Vrijedi pratiti Facebook stranicu CEWE FOTOKNJIGE odnosno www.cewe.hr stranicu jer Vas u sljedećih 10 mjeseci čekaju natječaji crtanja, igre, humanitarni turniri i naravno neće izostati ni vrijedne nagrade – kao na primjer putovanja i poklon bonovi.

CEWE FOTOKNJIGA

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor