Feb
28
2016

Izradite jedinstvenu CEWE FOTOKNJIGU: Savjeti za pozadine i clipartove

cl2

S par sitnica možete učiniti svoje remek djelo još posebnijim

Jedna fotoknjiga koja sadržava vlastite fotografije, fotoknjiga koja daje neponovljivim uspomenama prekrasan okvir. Prihvatite par savjeta kako napraviti potpuno osobnu fotoknjigu kako bi i Vaši prijatelji i rodbina koji nisu bili dio tih uspomena listajući poseban album osjećali kao da su i oni dio priče.

hr_blog_clipart_1Korištenje vlastitih cliparotva

CEWE FOTOSVIJET sadržava mnogobrojne clipart-ove za ukrašavanje, međutim stranice fotoknjige bit će još zanimljivije ako koristite vlastite uspomene za ukrašavanje. To može biti ulaznica u muzej, karta za bus, račun iz restorana ili bilo što drugo što ste sačuvali.

Savjet

Najjednostavnije je te sitnice skenirati i oblikovati u CEWE FOTOSVIJET programu. Ako ne želite koristiti pravilne oblike onda pomoću bilo kojeg programa za uređivanje fotografija (Gimp, Paint itd.) izrežite oblik koji želite i spremite u png formatu kako bi sačuvali transparentnost pozadine.
Tako izrađen element koristite kao fotografiju, izaberite u folderu i jednostavno povucite na stranicu.

Koristite vlastitu fotografiju kao pozadinu

U većini slučajeva najbolje je koristiti jednobojne pozadine koje lijepo ističu i uokviruju fotografije. Bez obzira na to, vrijedi ponekad isprobati i druge tehnike. Zanimljiva mogućnost je zamutiti vlastitu fotografiju te postaviti je kao pozadinu. Tako postavljena fotografija za pozadinu istaknut će ostale fotografije na stranici.
U CEWE FOTOSVIJET programu postavite na jednu ili obje stranice kao pozadinu svoju fotografiju i uredite je po Vašoj želji. Možete smanjiti prozirnost ili izabrati neki umjetnički efekt kako bi postigli odgovarajući učinak.

S ovim savjetima možete izraditi potpuno jedinstvenu i posebnu CEWE FOTOKNJIGU s kojom će te zadiviti svoju obitelj i prijatelje.

hr_blog_clipart_2

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor