Oct
7
2016

Doživljaj foto proizvoda u svim svojim različitostima

photokina-1200x800CEWE je i ove godine bio prisutan na Photokini 2016, vodećem  međunarodnom  sajamu fotografije, na kojem je izložio svoje atraktivne inovacije i zanimljivu dopunu svojeg asortimana, stavljajući zabavu u prvi plan fotografije.

• CEWE Fotoknjiga vijesti: proizvodni proces svake CEWE Fotoknjiga je oslobođen ugljičnog dioksida

• Jedan korak naprijed: nove aplikacije i značajke za mobilne korisnike

• Nova inačica fotoprograma 6.2: samo četiri klika do CEWE Fotoknjige

• Inovacije u CEWE kalendarima, CEWE čestitkama i CEWE foto poklonima

• Za ljubitelje Instagrama i retro stila: nove stilske grafike

 Odgovoran pristup budućnosti i proizvodnji od sada osigurava da proces izrade svih CEWE proizvoda bude u potpunosti oslobođen ugljičnog dioksida . S inovacijama i  novim aplikacijama te poboljšanom uslugom za korisnike pametnih telefona, europski vodeći foto proizvođač ispunjava visoke zahtjeve kupaca i današnjeg foto tržišta kada su u pitanju visoka kvaliteta, individualizirani foto proizvodi i user-friendly mobilne aplikacije.

 award1

Novo: CEWE Fotoknjiga – 100% oslobođena ugljičnog dioksida

Kao najomiljenija fotoknjiga u Europi i dobitnica mnogih testova kvalitete provedenih od strane organizacije njemačkih potrošača( Stiftung Warentest), više od 42 milijuna primjeraka CEWE Fotoknjige je do sada već izrađeno i poslano istom tolikom broju zadovoljnih kupaca.

  Od sada taj najprodavaniji proizvod će se proizvoditi na način koji je u potpunosti oslobođen ugljičnog dioksida. CEWE podržava projekt zaštite klime u Keniji s kojim želi smanjiti sveukupnu emisiju ugljičnog dioksida u atmosferu.

 Druga vrlo važna  inovacija našeg najprodavanijeg proizvoda su dodatni ukrasni elementi u formi teksta ili clipart-a koji se može postaviti na koricama fotoknjige gdje ljubitelji dekorativnih elemenata mogu sada  naglasiti i ukrasiti korice svoje fotoknjige sa zlatnim, srebrnim  ili sjajnim efektom.

Nova inačica fotoprograma  6.2 – brz i jednostavan način kreiranja CEWE Fotoknjige

 S dodatnim alatima i novim osvježenim izgledom, novi CEWE program nudi dodatne pogodnosti kao što je novi poboljšani Asistent za kreiranje CEWE Fotoknjige koji izradu najprodavanije fotoknjige čini  još bržu i intuitivniju.

 Od odabira fotografija do završetka izrade CEWE Fotoknjige u samo četiri klika.Po prvi put u povijesti, nova verzija fotoprograma također omogućuje korisnicima online pohranjivanje njihovih projekata pomoću cloud-a CEWE MYPHOTOS.

Dodatna vrijednost za CEWE korisnike uz nove aplikacije i značajke

 CEWE nudi nove i proširene mobilne aplikacije za sve veći broj kupaca koji žele osmisliti i naručiti visokokvalitetne fotografske proizvode u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

 Novi CEWE fotosvijet mobilna aplikacija 3.5 uz puno novih značajki i raznovrsnije mogućnosti  naručivanja  fotografija, videa i ostalih projekata.

Novo: CEWE Fotokalendar još je raznovrsniji

 CEWE omogućuje foto entuzijastima i ljubiteljima fotografije transformirati svoje uspomene u tiskani oblik. Netom prije počeka Photokine ionako opsežna ponuda CEWE Fotokalendara je proširena  na nekoliko novih formata i vrsta papira. Zidni kalendari u popularnim A4 i A3 formatima su sada dostupni i na extra mat papiru.

 Extra mat digitalni tisak ima posebno visoku kvalitetu po pitanju izgleda i finalnog dojma zahvaljujući  posebnom mat premazu . Novi ekstra mat A5 fotokalendar nadahnjuje novu kreativnu slobodu.

 Novi dvostrani sjajni premaz za A3 i A4 formate podiže ljestvicu kvalitete i ekskluzivnog izgleda te omogućuje zaista poseban efekt i briljantnost boja, ali još važnije i dugovječnost proizvoda.

Novo: Visoko sjajni dodaci za CEWE Čestitke

 Individualno dizajnirane čestitke u kategoriji CEWE Čestitki sada mogu biti uređena na poseban način s tekstom, clipart dodacim, okvirima i pojedinačnim dizajnerskim elementima sa zlatnim, srebrnim  ili sjajnim efektom koji je uočljiv ne samo vizualno već i taktilno te na taj način pokazuju osobnu poruku na jedinstven  način.

 CEWE Čestitke s novim efektima mogu biti dizajnirane u klasičnom i XL formatu. Također novitet u CEWE Čestitkama su nove kvadratne čestitke (10 kom.) veličine 14 cm x 14 cm .

Novo: Dekorativne umjetničke fotografije u novim formatima

 Najdraži motivi u smartphone fotografijama, Instagram fotografijama ili onih napravljenih kamerom mogu se ponovno interpretirati u popularnom retro izgledu u novim CEWE fotografijama  i reproducirati kao trendy fotografska umjetnička djela.

 Sada i poleđina Retro fotografija također može biti dizajnirana po ukusu korisnika s kratkom porukom koja se može postaviti na poleđini fotografije.

 Nove mini fotografije s tri ili četiri snimke u različitim rasporedima mogu biti izrađene kao foto trake naručene u setovima od deset komada.

 CEWE kvadratne fotografije bazirane na popularnom  Instagram kvadratnom formatu su posebno atraktivne i uočljive. Mnoštvo filtera i raznih dodataka za uređivanje fotografija će svakako rasplamsati vašu maštu i kreativnost. Dostupno u setovima od 16, 24 ili 32 fotografije u pripadajućoj kutiji vrhunske kvalitete čine ovaj proizvod idealnim poklonom.

 U svakom slučaju i ovaj put CEWE je pokazao pregršt inovacija i zanimljivih noviteta u kojim će CEWE korisnici zasigurno uživati jer sada imaju još nekoliko novih originalnih načina za čuvanje svojih uspomena.

photokina-2016-stand-cewe-magazin-960x480

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor