Oct
13
2016

Donacija tvrtke CEWE SOS dječjem selu Lekenik

sos-600x600

Sa zadovoljstvom se možemo pohvaliti još jednom predivnom suradnjom koju smo započeli ove godine.
Tvrtka CEWE je odlučila pomoći SOS Dječjem selu Hrvatska, a posebice Dječjem selu Lekenik.

img_2463_resize
Njihovoj foto sekciji smo donirali novu NIKON digitalnu kameru kao i uređaje za trenutni ispis fotografija, no svakako najveće zadovoljstvo će nam biti radionice koje ćemo uz pomoć našeg službenog fotografa g.Tomislava Smoljanovića održavati polaznicima njihove foto sekcije.

img_2485_resize
Također planiramo sponzorirati nekoliko izložbi njihovih foto radova, no najbitniji dio ove suradnje će biti skoro postavljanje uređaja za trenutni ispis fotografija u 4 zagrebačke poslovnice trgovačkog lanca Kaufland gdje će kupci moći po promotivnoj cijeni otisnuti svoje digitalne fotografije, a sva zarada će biti uplaćena Udruzi SOS- Dječje selo Hrvatska.

img_2535_resize
Nadamo se velikom odazivu u toj kampanji kako bi mogli prikupiti što više sredstava koja ćemo donirati, a malim fotografima iz SOS Dječjeg sela Lekenik želimo puno zabave s novom opremom i puno odličnih fotografija.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor