Feb
12
2018

Marijana Batinić – zašto volim CEWE FOTOKNJIGE

„Drugačije je… Dublje, iskrenije, osjećajnije“ -Marijana Batinić nam je otkrila kako ona čuva svoje uspomene i koji način čuvanja uspomena je za nju najbolji

Naša poznata TV voditeljica Marijana Batinić sudjelovala je na zadnjoj dodjeli nagrade u nagradnom natječaju za najbolju CEWE fotoknjigu. Budući da je i sama vlasnica CEWE fotoknjiga, ovom prilikom pitali smo Marijanu za mišljenje i iskustva, a Marijana nije skrivala zadovoljstvo činjenicom da svoje uspomene može držati u rukama. Marijana je priznala da, kao i većina nas, od kada je krenula era digitalizacije, fotografije nije  razvijala već ih je čuvala  na hard disku ili raznim online servisima.

 

„Ni jedan ekran, pa bio ne znam kakve kvalitete, ne može prenijeti emociju kao Cewe fotoknjiga “ rekla nam je Marijana i time, uz Eciju Ojdanić i Roberta Kurbašu postala jedna od poznatih i zadovoljnih korisnika CEWE  fotoknjige. Razviti i listati fotoknjige, potpuno je drugi osjećaj od gledanja fotografija na ekranima – rekla  je Marijana.

Budući da je mama, Marijana kaže da je najviše vesele  fotografije  njene curice. Jedan od trenutaka kada je shvatila što znači imati uspomene u ruci je kada su njeni roditelji gledali  fotoknjigu s fotografijama svoje unučice . Fotografije  koje  su već nekoliko puta vidjeli na ekranima poprimile su sasvim novu dimenziju kada su ih baka i djed primili u ruke, a sjaj u njihovim očima dok su gledali fotografije, bio je kao da fotografije vide po prvi put.

Kako ove godine slavi 20 godina karijere, Marijana planira izradu  fotoknjige  s fotografijama sebe kroz uspon u karijeri. Minimalno jedna  fotografija  po godini. „Kako sebično i egoistično“ kaže Marijana kroz smijeh, ali podsjetiti se na vlastite uspjehe, dostignuća i lijepe  trenutke  može biti samo motivacija da ih postignemo i doživimo još i više.

Svoje uspomene i postignuća u CEWE fotoknjigu možete slagati na način na koji vam odgovara. Program za kreiranje vrlo je jednostavan za upotrebu i pružit će vam trenutke zabave, možda i neodlučnosti koju fotografiju izabrati, ali u svakom slučaju vrijeme provedeno stvarajući svoju jedinstvenu, personaliziranu knjigu uspomena, svakako će biti iskustvo koje ćete htjeti ponoviti.

Staviti CEWE fotoknjigu na policu s ostalim knjigama, zaista je dobar osjećaj, kaže Marijana, a što nam je još Marijana rekla o svojim iskustvima s CEWE fotoknjigom, pogledajte u kratkom video prilogu:

 

https://www.youtube.com/watch?v=4r_GwSnN8T0
Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor