Feb
14
2018

Proslavili smo 50-milijuntu CEWE FOTOKNJIGU

Krajem protekle godine proizvedena je 50-milijunta CEWE FOTOKNJIGA!!! Pogledajte što se u njoj nalazi i zašto njen vlasnik voli čuvati svoje uspomene u CEWE fotoknjizi 😊

 

CEWE FOTOKNJIGA kao proizvod na tržištu je od 2005. godine i od onda do danas napravljena je u preko 50 milijuna primjeraka. Svatko će se složiti da ovu brojku može postići samo proizvod koji ima svrhu, smisao i vrhunsku kvalitetu.

 

Našim kupcima, korisnicima CEWE FOTOKNJIGE, čuvanje lijepih uspomena je najveći motiv za izradu fotoknjige, a isto vrijedi za g. Maclere-a, naručitelja 50-milijunte CEWE FOTOKNJIGE. Ovom Francuzu, inače velikom ljubitelju putovanja i fotografije, ovo je 15. po redu CEWE FOTOKNJIGA u periodu od 7 godina, a najdraži motivi su mu priroda, životinje, razni detalji s putovanja i portreti.

Zašto voli čuvati svoje uspomene u CEWE FOTOKNJIZI, odgovor je koji smo već čuli i to s različitih strana, a koji potvrđuje da se era čuvanja uspomena u folderima, na diskovima približava svome kraju: „Čuvati uspomene na papiru emotivnije je i osigurava ti stabilniju pohranu od one na PC-u. Siguran sam da ću i za 20 godina listati svoju foto knjigu. Iznenadilo bi me ako će isto to napraviti i moji prijatelji s fotografijama na hard diskovima. Papir je puno sentimentalniji.“  

Svoju zadnju, koja je ujedno i 50-milijunta CEWE FOTOKNJIGA ukupno,  napravio je po povratku s putovanja u Tanzaniju: „Kada sam se vratio s putovanja, imao sam samo jednu želju – baciti se na fotografije. Volim fotografirati na putovanjima i kasnije sortirati pa i uređivati fotografije ako je to potrebno. Sortiranje traje otprilike tjedan dana, svaku večer izdvojim malo vremena.“

 Foto knjiga s ovog putovanja ujedno mu je i najdraža. To putovanje ga je držalo u pokretu, a kaže da su prizori kretanja životinja divljinom jednostavno zapanjujući pa ne čudi da je po povratku bilo preko 3.800 fotografija. Za čuvanje uspomena s ovog putovanja g. Maclere je odabrao XXL CEWE FOTOKNJIGU.

CEWE FOTOKNJIGA  je postala najprodavanija foto knjiga na svijetu pa je i sasvim jasno da se u Cewe-u stalno radi na njenom unaprijeđenju diljem Europe, točnije u 24 zemlje u kojima tvrtka djeluje s preko 3.500 zaposlenih koji svakim danom sudjeluju u procesu čuvanja vaših najljepših uspomena.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor