Feb
26
2018

Što kažete na aplikaciju pomoću koje na svom mobitelu odaberete željene fotke i uz samo nekoliko klikova na adresu vam stiže savršena knjižica s vašim najdražim uspomenama?

Što kažete na aplikaciju pomoću koje na svom mobitelu odaberete željene fotke i uz samo nekoliko klikova na adresu vam stiže savršena knjižica s vašim najdražim uspomenama?

„CEWE fotoknjiga Pure“ aplikacija, upravo je ova usluga, vrlo jednostavna za korištenje, a rezultat je jednostavna cool knjižica vaših uspomena, savršen personalizirani poklon za drage ljude, a ni sami nećete biti ništa manje uzbuđeni ako je naručite sebi. Vjerujte nam na riječ!

O čemu se radi?

Iz najveće europske foto kompanije koja se bavi čuvanjem naših uspomena, CEWE, stiglo je nešto sasvim novo, lijepo i jednostavno, kako i sam naziv „Pure“ kaže. Radi se o 15×15 cm velikoj fotoknjizi u kojem su pohranjene vaše najdraže uspomene, točnije njih 22. Ni manje, ni više – 22 fotke, vaša 22 lijepa trenutka u stiliziranoj fotoknjizi koju ćete obožavati, a što je najbolje  – do vaše personalizirane CEWE fotoknjige Pure dijeli Vas svega nekoliko klikova.

Što trebate napraviti?

Kao prvo trebate skinuti aplikaciju CEWE fotoknjiga Pure (CEWE photobook Pure) na vaš mobilni uređaj. Iako je aplikacija vrlo jednostavna za korištenje, opcije postoje – pa fotke,  osim direktno s vašeg uređaja možete skinuti i s nekog od popularnih servisa kao što su Google Photos, Dropbox ili Amazon Cloud Drive.

Nakon što ste odabrali 22 najdraže fotke i dali vašem albumu naslov te kratku posvetu na prvoj stranici, vaša CEWE fotoknjiga Pure je gotova i sve što preostaje je iščekivati dan kada će Vam stići na adresu.

Prijedlog poklona za prijatelje i obitelj

Ako želite svojim najdražima pokloniti nešto zbilja jedinstveno i osobno, a nemate njihove 22 fotke predlažemo da odete u albume na njihovim društvenim mrežama, odabere 22 fotke, skinete ih na vaš mobitel, naručite CEWE fotoknjigu Pure, oduševljenje neće izostati. Fora, zar ne?

 

Cijena?

Prava sitnica! Malo se šalimo, ali složit ćete se da uspomene zapravo nemaju cijenu pa je iznos od 99,00 kuna i više nego prihvatljiv za ovako originalan proizvod kao što je ovaj. Nešto što ćete imati za cijeli život. Ukoliko ste naručivali slične, personalizirane proizvode, onda znate osjećaj kada nešto što ste sami  kreirali i što sadrži dio vas napokon držite u rukama. Ukoliko niste, pokušajte. Vjerujte, osjećaj je odličan – uzbuđenje, zabava…

CEWE fotoknjiga Pure ima tvrdi uvez i prilagođenu stiliziranu futrolu tako da ostaje zaštićena pa možete biti sigurno da smo ozbiljni kada kažemo – za čitav život.

 

Korisnička podrška i vrijeme dostave

Kada ste kreirali vašu CEWE fotoknjigu Pure i naručili je, vaš pothvat ostaje spremljen u aplikaciji. Vaša fotoknjiga izrađuje se na strojevima najnovije  tehnologije pa nakon 10-tak radnih dana ćete u rukama držati svoje malo remek-djelo, a sjajan tim korisničke podrške će odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor