Mar
24
2018

Veliki interes za CEWE fotoknjige i instant print fotografije na međunarodnom sajmu turizma u zagrebačkoj Areni

Vikend od 16.03.do 18.03.2018; od petka do nedjelje, imali smo čast biti jedan od 186 izlagača na međunarodnom sajmu turizma Place2Go.

Turizam i CEWE fotoknjige?

 

Možda je prvo pitanje koje vam je prošlo kroz glavu: „Kakve veze imaju CEWE fotoknjige i turizam“?

Pa vrlo su povezani, reći će svatko tko je po povratku s putovanja ili godišnjeg odmora napravio CEWE fotoknjigu. Naime, osim bitnih obiteljskih prigoda i uspomena, putovanja su jedan od najčešćih motiva CEWE fotoknjiga, što dokazuje i činjenica da je 50 milijunta izrađena CEWE fotoknjiga, sasvim slučajno odabrana, motivirana putovanjem njenog autora u Tanzaniju.

 

„Neka vaše putovanje traje zauvijek“ bio je slogan našeg izlaganja na ovom sajmu, a da je bit pogođena, pokazao je veliki interes posjetitelja za naše proizvode. Naše simpatične promotorice kroz sva tri dana bile su zatrpane pitanjima posjetitelja vezano za naše CEWE fotoknjige. Budući da smo na štandu imali uzorke svih formata fotoknjiga kao i uzorke svih vrsta papira, pobudili smo veliki interes od strane posjetitelja sajma kojih je u tri dana bilo preko 16.000.

 

Neki od posjetitelja našeg štanda već su ponosni vlasnici CEWE fotoknjiga. Za njih je ovo bila idealna prilika da uživo vide formate koje do sada nisu naručivali ili se s njima nisu susretali na nekim od prodajnih mjesta naših partnera, a svakom od posjetitelja sugerirali smo da, za uspomenu na ovaj zabavni događaju, razviju jednu fotografiju na našem uređaju za instant print fotografija što je jako razveselilo naše posjetitelje.

Također smo svakom od posjetitelja našeg izložbenog prostora poklonili voucher s 30% popusta, a neki su nam se već i javili s upitima za savjete tijekom izrade CEWE fotoknjige pa možemo reći da je za nas sajam bio uspješan. Svakako nam je drago da smo imali priliku neke od vas upoznati s našim proizvodima, a onima koji nas već poznaju predstaviti se s novostima kojih kod nas nikada ne manjka.

Tako su na našem pultu, osim svega navedenog, posjetitelji imali priliku vidjeti i novu inačicu našeg fotoprograma, lansiranu ovaj mjesec . Pojednostavljenu i s nekoliko novih zanimljivih opcija kao što su ekstra mat fotopapir i razni sjajni premazi na slovima i ukrasima, na koricama naših fotoknjiga.

 

Raduje nas što čuvate svoje uspomene i dalje ćemo nastojati da vas što bolje i temeljitije informiramo o svemu što vas zanima. Hvala organizatorima i svima koji su se družili s nama, bilo je izvrsno!

Kako je izgledao Place2go sajam pogledajte u našem kratkom videu: https://www.youtube.com/watch?v=3peli5WRqHU

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor