Apr
4
2018

Naši poznati glumci zaljubljeni su u CEWE fotoknjige

Budući da ovog  travnja krećemo s još jednim godišnjim CEWE fotoknjiga nagradnim natječajem, rado se prisjećamo finala prošlogodišnjeg i svih naših korisnika koje smo uveseljavali s jedinstvenim, personaliziranim kreacijama njihovih uspomena u našim fotoknjigama.

U moru ljubitelja CEWE fotoknjiga nađe se i poneko poznato lice pa se rado pohvalimo lijepim riječima kojima naši poznati glumci Robert Kurbaša i Ecija Ojdanić imaju za naše proizvode.

Ecija Ojdanić tako se pohvalila kako u CEWE fotoknjige rado stavlja uspjehe sa svojih predstava ili maratona na kojima često sudjeluje, ali naglašava kako su joj uvijek najdraži motivi ipak njezina djeca. Jedna od opcija kod kreiranja CEWE fotoknjige  koja veseli Eciju je mogućnost stavljanja teksta po želji uz svaku fotografiju pa, kako kaže, možeš slagati svoj mini foto roman. 

Robert Kurbaša je pak, u svoju fotoknjigu sažeo 17 godina svoje karijere. Kazao je kako ga je fascinirao sam postupak koji čovjeka, na jedan nježan način, navodi na kreativnost. Također ga je dojmio koncept za koji smatra da je jako dobro osmišljen i tehnički besprijekoran, a na konzumentu je samo da ustrajno postupak privede kraju. Za Roberta ovo svakako nije zadnja fotoknjiga, a inspiraciju za sljedeću CEWE fotoknjigu pronaći će u svojoj obitelji.

Ako volite čuvati uspomene, svakako će vam biti jasno što je tako čarobno u CEWE fotoknjigama i zašto nas vole svi koji su ikada izradili svoj primjerak. Ukoliko niste imali prilike, svakako Vam savjetujemo da se upoznate s našim proizvodima.

Imat ćete jedinstvenu priliku da budete kreativni i to s vlastitim uspomenama. Da kreirate svoju jedinstvenu, personaliziranu opciju proizvoda, bile to jednostavne fotografije za okvire ili albume, personalizirane šalice za kavu ili jedinstvene CEWE fotoknjige.

Kreiranje fotoknjige vrlo je jednostavan proces, a kako bi bio još i jednostavniji prošli mjesec izišla je nova verzija fotoprograma kojom ćete još jednostavnije kreirati knjigu svojih najdražih uspomena.

Novi fotoprogram dat će vam nekoliko novih opcija kao što su ukrasna slova na koricama vaše CEWE fotoknjige ili ekstra mat fotopapir, a sam proces kreiranja i vizualni identitet fotoprograma još su pojednostavljeni pa će proces kreiranja biti još brži i jednostavniji.

Ecija Ojdanić o CEWE fotoknjizi:  https://www.youtube.com/watch?v=f49w-qrsQ6Q&feature=youtu.be&t=15s

Robert Kurbaša o CEWE fotoknjizi:  https://www.youtube.com/watch?v=jUcxt2QrTfc&feature=youtu.be&t=1m21s

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor