May
7
2018

Osvojili smo prestižnu svjetsku nagradu TIPA (The Technical Image Press Association)

Žiri sastavljen od 29 izdavača renomiranih časopisa o fotografiji odlučio je da smo baš mi zaslužili nagradu u kategoriji „Najbolja foto usluga na svijetu“. 29. travnja 2018. u Oldenburgu birali su se pobjednici TIPA awards 2018.

Kriteriji ocjenjivanja temeljili su se na redovnim ispitivanjima proizvoda koja služe za informiranje čitatelja vezano za novitete u industriji. Ono što je uvjerilo stručni žiri da smo vodeći proizvođač foto usluga su noviteti na koricama naših CEWE fotoknjiga gdje se kao dodatna opcija ukrašavanja korica naših fotoknjiga pojavljuju zlatna, srebrna i sjajna slova i oblici.

Ono što nas kao proizvođača personaliziranih foto proizvoda motivira da i dalje budemo najbolji je činjenica da su naši noviteti prepoznati od strane svjetskih stručnjaka, a to nam je ujedno i motiv da se i dalje nastavimo truditi u osmišljavanju noviteta kako bi naši korisnici što detaljnije mogli prenijeti svoju kreativnost i emocije u izradu svojih proizvoda.

Budući da je iza nas već preko 50 milijuna izrađenih CEWE fotoknjiga, a svaka je jedinstveni produkt kreativnosti njenog autora, sretni smo što svakom našem korisniku nudimo beskonačno kombinacija opcija u kreiranju fotoknjiga s njihovim najdražim uspomenama.

Isto tako novom verzijom foto programa koja je u Hrvatskoj predstavljena u ožujku ove godine dodatno smo olakšali i skratili našim korisnicima proces izrade, a da pritom imaju još više opcija i mogućnosti kreiranja. Od predložaka dizajna stranica, crteža pa do opcija ukrasnih slova koja su nam, između ostalog, donijela ovu prestižnu nagradu.

Svemu tome doprinose i praćenje online tehnologije kao i održavanje tehnološkog procesa proizvodnje na visokoj razini, kao i praćenja ostalih procesa koji vode CEWE fotoknjigu i naše ostale proizvode krajnjem korisniku.

Ovim putem, osim što se hvalimo našim uspjesima, se želimo i zahvaliti svim našim korisnicima i njihovom sudjelovanju u našem napretku. Pažljivo pratimo vaše reakcije, kritike i sugestije te ulažemo velike napore kako bismo vam dali uvijek sve bolji i bolji proizvod, a ova nagrada to je i potvrdila pa ćemo u pobjedničkom tonu nastaviti naš trud i rad kako bismo opravdali pridjev „najbolji“.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor