May
10
2018

Pridružite se milijunu korisnika naše aplikacije i izradite svoju fotoknjigu, fotografije ili drugi foto proizvod putem CEWE mobilne aplikacije

Slaganje, sortiranje i raspoređivanje fotografija za vašu  CEWE fotoknjigu početna je faza stvaralačkog procesa kojim kreirate svoj jedinstveni proizvod prepun uspomena i emocija.

Odabir i slaganje fotografija ključni je dio procesa i obično smo ga radili u kišno nedjeljno popodne na računalu pomno planirajući sadržaj i krajnji ishod našeg proizvoda zamišljajući reakcije dragih ljudi kada je prime u ruke i kada s njima podijelimo svoje najljepše trenutke.

Prateći razvoj tehnologije i trend povećanja korištenja mobilnih uređaja u odnosu na kućna računala i laptope kao i trend fotografiranja mobitelima, a i činjenicu da smo visoko tehnološka tvrtka,  logično je da su naše usluge dostupne i putem mobilnih aplikacija.

Vrlo često naši korisnici nakon izrade jedne CEWE fotoknjige ili nekog drugog  proizvoda postaju naši stalni korisnici koji prilikom naručivanja unaprijed znaju što žele, a proces odabira i kreiranja za njih postaje još lakši i jednostavniji nego za korisnike koji to čine prvi put. Osim toga, najčešća „pogreška“ koju radi većina naših korisnika je da u prvu CEWE fotknjigu želi staviti sve fotografije koje ima na raznim uređajima pa tu odabir fotografija postaje teži i iziskuje puno više vremena.

Kada se proces savlada i kada jednom proživimo emociju koja se javlja prilikom listanja svoje fotoknjige, svaku bitnu životnu situaciju želimo okruniti jednom knjigom uspomena, a često naše bitne trenutke fotografiramo upravo pametnim telefonima čije su kamere sve bolje i bolje. Baš u ovom slučaju, mobilna aplikacija je idealna opcija jer direktno iz našeg telefona možemo birati najljepše uspomene i putem aplikacije kreirati svoju CEWE fotoknjigu.

To ne znači da svoju prvu CEWE fotoknjigu ne možete kreirati putem aplikacije, čak i ako u nju želite staviti uspomene starije od nekoliko godina, a nemate ih na svom pametnom telefonu. Naime, prilikom kreiranja CEWE fotoknjige putem aplikacije, fotografije možete odabrati s memorijske kartice, ili nekog od online servisa za pohranu fotografija kao što su Google fotografije, Dropbox ili Amazon Cloud Drive.

 Ukoliko ste u žurbi ili vam jednostavno nije do uređivanja fotoknjige, aplikacija vam nudi pomoć foto asistenta koji će sam rasporediti i složiti  fotografije, a na vama je samo da odabere te glavne značajke. Ukoliko vam se rezultat rada fotoasistenta ne svidi, redoslijed fotografija možete mijenjati ili, u suprotnom, CEWE fotoknjigu poslati u izradu.

U svakom slučaju, uspješni smo u naumu da maksimalno pojednostavimo proces čuvanja vaših najljepših trenutaka na ovaj poseban način, kao i da vam omogućimo da i ovim jedinstvenim načinom iznenadite svoje najdraže savršenim personaliziranim originalnim poklonom.

CEWE Foto aplikaciju možete preuzeti, za android OS u Google App trgovini ili za iOS u Apple Store-u.

 

 

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor