May
30
2018

Još jedna godina lijepe suradnje s Maratonom Lađa

I ove godine, već 7. godinu za redom CEWE, kao jedan od sponzora događanja, sudjeluje u Maratonu lađa i svojim doprinosom potiče ovaj jedinstveni događaj o kojem je i Eurosport radio reportažu.

Ponosni smo što smo dio ovog sportskog događaja i što imamo priliku svojim sudjelovanjem doprinijeti jednoj ovakvoj manifestaciji koja, osim što je sportskog karaktera, radi na očuvanju tradicije i kulture.

Ove subote 26.05.2018. u sklopu obilježavanja Dana grada Zagreba, na Jarunu je održan 3. Lađarski kup grada Zagreba, događaj koji je okupio neretvanske lađare koji inače sudjeluju u natjecanju Maraton lađa na Neretvi. Sudjelovalo je ukupno 14 ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa Stablina.

Lađari su prenijeli dašak atmosfere Maratona lađa koji svake godine, već 20 godina, imamo priliku gledati kao jedno od neobičnih sportskih događanja. Ovo tradicionalno, amatersko natjecanje specifično je po tome što se u starim, izvornim lađama timovi natječu veslajući od Metkovića do Ploča prelazeći rutu od 22,5 km. Cilj manifestacije je održati tradiciju očuvanja stare neretvanske lađe i, naravno, dobro se zabaviti.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor