Jun
7
2018

Ovo su hrvatski autori i fotografije koji su se u konkurenciji od preko 180.000 fotografija izborili za mjesta u vrhu

Već smo pisali o našem foto natječaju „Our world is beautiful 2017“ koji je ujedno, s preko 180.000 prijavljenih fotografija, najveći foto natječaj na svijetu.

Ni ove godine vam nećemo uskratiti priliku da pokažete svoju kreativnost, osjećaj za lijepo i trenutak pa vrlo brzo možete očekivati detalje i kriterije za sudjelovanje u još jednom, nadamo se opet spektakularnom, foto natječaju.

Budući da CEWE djeluje u 24 zemlje Europe, fotografije su nam stizale od svuda tako da nije manjkalo raznih prizora iz raznih zemalja, motiva svakodnevnog života drugih kultura kao i jednostavnih prizora koji nekima čine svakodnevnicu, a drugima su pak zadivljujuće pojave ili prizori.

U internacionalnoj konkurenciji i mi smo imali naše „konje za trku“ tako Vam donosimo fotografije hrvatskih autora koje su osvojile neke od nagrada ili visoki plasman, a vi odlučite sviđaju li vam se, mi smo svakako ponosni na naše sudionike te se nadamo da će Vas ove godine biti još i više.

Tomislav Safundžić

Goran Pavletić

Toma Kezić

Paulo Dukić

Ivan Čujić

Alan Grubelić

Vlatka Glasnović

Marko Žunić

Autor naslovne fotografije: Vedran Vidak

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor