Jun
12
2018

Za ljubitelje drva, uređenja interijera i one koje traže savršen poklon imamo nešto novo, posebno i prekrasno

Svaki novi proizvod i inovacija općenito nas jako veseli, a sve jedva čekamo podijeliti s vama,  našim dragim korisnicima, jer na kraju krajeva, vi ste ti zbog kojih sve i radimo i vaša podrška nam je bitna.

Svi koji nas redovno prate znaju da kod nas inovacija ne manjka i da ne prođe dugo nakon objave prethodne do predstavljanja nove. To je ono što nas veseli i u čemu uživamo. Osim same ideje dugoročnog i praktičnog čuvanja uspomena kroz naše fotoknjige i ostale proizvode, ideja nam je da ti proizvodi, osim što imaju svoju svrhu , budu i ugodni oku.

Često se u našim stanovima na zidovima i policama mogu vidjeti lijepe obiteljske fotografije u okvirima ili na platnima i to je uvijek detalj koji nas veseli i u koji ćemo znatiželjno zaviriti bez obzira poznajemo li vlasnike jako dugo ili se radi o nekom u čijem smo stanu po prvi put.

Životni stilovi, tako i ukusi u uređenju kod svakoga od nas su drugačiji i svatko ima svoj. Veliki je broj nas koji vole prirodne materijale pa se prema tome ravna u svakodnevnom životu, odijevanju, ali i uređenju životnog prostora.

Za takve ljubitelje prirodnih materijala pripremili smo Fotografiju na drvu, jedinstveni način čuvanja najljepših fotografija. Ovo je predmet koji će zasigurno zauzeti bitno mjesto u svakom prostoru jer svojom jedinstvenom pojavom svakako plijeni pozornost.

Fotografija na drvu izrađuje na principu da se fotografija tiska direktno na drvo jelovine u čak 9 formata sljedećih dimenzija: 20×20, 20×30, 30×45, 40×40, 40×60, 50×70, 60×60, 60×80, 80×80. Debljina drva je uvijek 4 cm.

A osim što je divna dekoracija za vaš životni prostor, ovaj proizvod može biti i savršen poklon za sve prigode za vaše drage ljude.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor