Jun
15
2018

Novi CEWE foto natječaj je krenuo! Prijavite se i vi i osvojite jednu od nagrada iz bogatog fonda u ukupnom iznosu od 250.000 eura, a čak 1.000 fotografija osvojit će nagrade!

Puno smo pisali o našem prošlogodišnjem foto natječaju „Our world is beautiful“ koji je ujedno proglašen i najvećim foto natječajem na svijetu s preko 183.000 prijavljene fotografije. 

Motivirani prošlogodišnjim, i više nego pozitivnim iskustvom, krećemo u novi, nadamo se jednako uspješan foto natječaj.

Eric Tkindt

Opet imate priliku pokazati svoju kreativnost i osjećaj za lijepo, osvojiti bogate nagrade i pomoći onima kojima je to potrebno jer je ovaj natječaj, osim natjecateljskog, i humanitarnog karaktera. CEWE za svaku prijavljenu fotografiju SOS Dječjem Selu donira 0,10 eura.

Agnieszka Sztuka

Sudjelovanje je vrlo jednostavno.

U odnosu na prošlu godinu, broj kategorija je sa šest porastao na čak deset tako svoje fotografije možete prijaviti u sljedećim kategorijama: Krajolik, Hobi i slobodno vrijeme, Životinje, Putovanje i kultura, Ljudi, Priroda, Sport, Arhitektura i infrastruktura, Humor i Hrana.

Jamari Lior

Složit ćete se da smo uspjeli pokriti sva područja što se kategorizacije motiva tiče pa ne sumnjamo da ćete pronaći i kategoriju u koju će se uklopiti i vaša fotografija s kojom ćete se natjecati u ovom zabavnom i kreativnom natječaju.

U natječaju možete sudjelovati bez obzira bavite se fotografijom profesionalno, amaterski ili se ne bavite uopće, ali imate fotografiju kojom se želite pohvaliti ili mislite da bi mogla osvojiti nagradu.

U prošlim natječajima fotografije su stizale iz svih dijelova Europe tako i iz Hrvatske. Ponosni smo na naše autore, a posebno na činjenicu da su mnogi od njih i osvojili nagrade.

Diana Junaković

Kako smo već i napomenuli proces prijave za sudjelovanje u natječaju je vrlo jednostavno, sve što trebate napraviti je odabrati fotografije s kojima se želite natjecati, poslati ih putem obrasca za prijavu i pokazati svoj rad svijetu, a uz malo sreće možda i osvojiti nagradu. Jedan autor može prijaviti više fotografija.  Sretno!

Markus Rincker

Autor naslovne fotografije je Cristoph Grubich.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor