Jul
12
2018

Kako iskoristiti vrijeme putovanja na more i s mora? Pošaljite razglednicu s najdražom fotografijom s mobitela direktno na adresu primatelja ili složite novu fotoknjigu!

Stiglo je vrijeme godišnjih odmora i putovanja što svakako znači puno lijepih, sunčanih dana, šarolikih krajolika i fotogeničnih mjesta i gradova. U kombinaciji s preplanulim tenom i opuštenom atmosferom rezultat svega bit će zasigurno veliki broj fotografija s godišnjeg odmora.

Fotografijama se volimo pohvaliti na društvenim mrežama, raznim servisima za razmjenu poruka pa naši najdraži uglavnom znaju gdje smo. Ali nije uvijek bilo tako. Sjećate li se dobrih starih razglednica i vremena kada smo dugo birali onu koja savršeno opisuje gdje smo ili pak veselja kada bismo je dobili na adresu. Netko je mislio na nas, netko nam je poslao uspomenu s mjesta na kojem se nalazi. Predivno, zar ne?

Svi ćemo se složiti da su nove tehnologije itekako promijenile i naše navike pa će se danas rijetko tko odlučiti otići do kioska, napisati poruku kemijskom olovkom pa otići do pošte po markicu i zatim poslati razglednicu.

Istina je, tehnologija napreduje, navike se mijenjaju, ali emocije ostaju zauvijek i kažu da možemo zaboraviti događaje, mjesta i ljude, ali da nikad nećemo zaboraviti kako smo se osjećali u pojedinim situacijama, na pojedinim mjestima ili s pojedinim ljudima. Upravo nas je emocija koju smo osjećali prilikom primanja razglednice vodila prilikom kreiranje i ove opcije u našem foto programu.

Naime, budući da je naša primarna strast fotografija u kombinaciji s tehnologijom, a fotografija i emocije idu rame uz rame, omogućili smo vam da svojim najdražima oživite taj predivan osjećaj primanja razglednice u ruku, a da pritom sve obavite s vlastitog telefona.

Uz pomoć naše mobilne aplikacije možete sa svoga telefona ili tableta poslati razglednicu i s terase s pogledom na more ili u vožnji automobilom dok putujete na plažu. A što je najbolje od svega na razglednicama će biti fotografije koje sami odaberete.

Uz pomoć CEWE fotosvijet aplikacije možete i kreirati i fotoknjigu vaših uspomena s ljetovanja tako da vrijeme putovanja s mora može biti savršeno iskorišteno, a fotografije pohranjene na sigurno.

Oduševit će Vas jednostavnost i lakoća kreiranja CEWE fotoknjige putem aplikacije baš kao i osjećaj da će do trenutka kada dođete doma vaše fotografije ljeta 2018. biti na putu za našu tvornicu knjiga najljepših uspomena, a potom, vrlo brzo, i u vašem domu.

CEWE Foto aplikaciju možete preuzeti, za android OS u Google App trgovini ili za iOS u Apple Store-u.

 

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor