Sep
19
2018

Kako izgleda izlaganje na najvećem foto sajmu na svijetu – i ove godine CEWE kao jedan od top izlagača donosi puno iznenađenja

Photokina 2018

Svako malo se pohvalimo nekom od nagrada koju dobijemo, što za tehnologiju, što za inovativnost, a sve vezano, naravno, za foto usluge. Nekom se možda može činiti da nam je glavni posao da obilazimo dodjele nagrada i skupljamo ih. Međutim, to su samo trenutci u kojima se okrunjuje težak napor i mnogo vremena uloženog u sve aspekte razvoja CEWE usluge. Cilj je jasan, a on je pružiti našim korisnicima vrhunsku razinu korisničkog iskustva, zadovoljstvo proizvodom i dugogodišnju kvalitetu i postojanost. Za sada nam dobro ide što ne znači da se i naši napori smanjuju, baš suprotno.

Tako smo i ove godine jedan od izlagača najvećeg foto sajma na svijetu „Photokina“ 26.-29.09. u Kölnu. Kao i prethodnih godina, CEWE će svoje proizvode i tehnologije prezentirati na impozantnom izložbenom prostoru na površini većoj od tisuću metara kvadratnih. Moći će se vidjeti postojeći proizvodi s kojima su naši korisnici već upoznati, ali će se prezentirati i neki novi što svi željno iščekujemo. Osim samih proizvoda prezentirati će se i neke nove tehnologije na kojima je naš tim vrijedno radio.

Jedan od bitnih noviteta tiče se kategorije zidnih dekora, a naš najpopularniji proizvod, CEWE fotoknjige opet će imati unaprjeđenja i još već izbor tiska i vrsta uveza za postojeće formate. Aplikacije će također donijeti novosti s elementima umjetne inteligencije koje će zasigurno oduševiti sve prisutne.

Tim CEWE stručnjaka iz raznih područja, od kreative do same tehnologije izrade proizvoda, iz preko 20 zemalja Europe, bit će na raspolaganju posjetiteljima pa će svi željni informacija i novosti moći porazgovarati i informirati se o proizvodima i tehnologijama te se još jednom uvjeriti zašto je CEWE drugo ime za foto usluge.

Fotografije s Photokine 2016.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor