Feb
22
2019

Kako izraditi kreativnu CEWE fotoknjigu

„Kreativnost je mentalni proces koji uključuju stvaranje novih ideja, pojmova, rješenja problema ili novih poveznica između postojećih ideja ili pojmova.“

Pojednostavljeno, rekli bismo da je kreativnost stvaranje nečega novoga, a može se primijeniti u svakom području – od jednostavne svakodnevne komunikacije pa do pronalaska rješenja u kompliciranijim životnim situacijama.

Većina nas će za sebe reći da nije kreativna no uglavnom to nije istina jer je svatko od nas kreativan na svoj način i u nekom specifičnom području koje nas jako zanima.

Međutim ponekad se nađemo u situacijama da bismo i htjeli biti kreativni u nečemu, ali nam jednostavno fali iskustva to jest nedovoljno raspolažemo materijom tog područja – i to je u redu.

Od kada većina nas ima „Internet u džepu“ ovakve situacije ne predstavljaju ni najmanji problem. Sve što nas zanima pronaći ćemo u samo nekoliko klikova i vrlo jednostavno brzo postati pravi mali majstori svakog zanata koji nas zanima. Od odijevanja, kuhanja pa sve do izrade različitih predmeta.

Mi u CEWE iz godine u godinu vrijedno radimo na tome da omogućimo našim korisnicima što je više moguće opcija kako bi vaša kreativnost prilikom izrade jedinstvenih CEWE proizvoda došla do izražaja. Tako kod naših korisnika možemo vidjeti primjerke CEWE fotoknjiga koje izgledaju kao djela vrhunskih dizajnera i uvijek se iznova ugodno iznenadimo.

Baš je to i jedan od razloga zašto svake godine organiziramo CEWE fotoknjiga natječaj gdje su glavne nagrade bogata putovanja, a ove godine je to, ni manje ni više, nego devetodnevno putovanje na Sejšele.

Jedna od naših redovnih korisnica i višestruka pobjednica naših raznih foto natječaja je Ivana Žinić, čije fotografije imate priliku gledati u ovoj objavi.

Ivanina kreativnost počiva prvenstveno na ljubavi prema fotografiji, osjećaju za estetiku i vještinama korištenja CEWE fotoprograma.

Fotoprogram je vrlo jednostavan i intuitivan za korištenje pa je sve što vam treba – malo vremena, istraživački duh, želja za CEWE fotoknjigom koja će oduševit i, naravno, vaše najdraže fotografije.

Osim raznih formata, vrsta uveza tu je i pregršt dekorativnih opcija koje će vašu CEWE fotoknjigu učiniti malim dizajnerskim poduhvatom. Tako možete birati okvire, razne clip art opcije, naslove i  opise uz svaku pojedinu fotografiju ili za svaku stranicu, sjajne efekte na koricama CEWE fotoknjiga i još mnogo toga za svaku pojedinu dekorativnu stavku koju planirate koristiti u vašoj fotoknjizi.

Ako ste više tip osobe koji voli minimalizam, ujednačenost boja i jednostavnije opcije dizajna općenito, čak i tom slučaju možete, koristeći sve navedene efekte, postići željeni dojam.

Bez obzira radi li se o fotoknjizi obiteljskih uspomena i događanja ili uspomenama s putovanja ili izleta, sve što trebate je poigrati se u fotoprogramu i uskladiti sve baš onako kako odgovara vama i vašem ukusu.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor