Jul
29
2019

CEWE FOTOKNJIGA KIDS

Predstavljamo novu fotoknjigu za najmlađe – CEWE Fotoknjigu Kids, uz koju će vaše dijete otkriti svoj svijet od slike do slike!

Ova je fotoknjiga kvadratnog formata, veličine 14x14cm te je izrađena posebno za malu djecu.

Ima 22 debele mat stranice i snažni spiralni uvez što omogućuje maloj djeci da istu vrlo lako i brzo prelistavaju, što istovremeno razvija i poboljšava njihove motoričke sposobnosti.

Kako djeca često stavljaju stvari u usta, u ovom slučaju to neće biti problem jer zaobljeni kutovi sprečavaju da se dijete ozlijedi. Također, ova je fotoknjiga napravljena od certificiranih i održivih materijala bezopasnih za zdravlje pa je i iz tih razloga potpuno sigurno ako ju dijete stavi u usta.

U slučaju da se stranice uprljaju, lako ih možete obrisati vlažnom krpom, a fotografije se pritom neće uništiti.

Uz CEWE fotoknjigu Kids dijete se igra i uči u isto vrijeme.

Djeca vole gledati fotografije i na taj ih način možete zainteresirati za priče kroz koje mogu učiti razne stvari. Iskoristite fotografije članova obitelji i zajedničkih putovanja kako bi ih dijete moglo prepoznati i usput pregledavati najljepše trenutke.

Za učenje boja, uvijek možete upotrijebiti fotografije najdražih igračaka i životinja te žarke boje kako bi zadržali djetetovu pozornost. Također možete dodati likove iz crtića koje vole i tako stvoriti jedinstvene slikopriče kojima će se uvijek rado vraćati.

Uz fotografije dodajte slova, kraće tekstove i razne simbole i kreirajte fotoknjigu koja će vaše dijete učiniti sretnim i voljnim za učenje vokabulara i abecede.

Također, s personaliziranom fotoknjigom lako ćete dijete uvjeriti da je vrijeme za spavanje. 🙂

CEWE fotoknjiga Kids nije samo idealan poklon za djecu, već i za njihove roditelje jer će im dati priliku da se više zajedno igraju i uživaju u omiljenim uspomenama putem fotografija koje odaberu.

Zainteresirani? Naručite online!

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor