Aug
7
2019

7 kreativnih načina za reći hvala

Ponekad u životu nije dovoljno samo reći „hvala“. Kada vas voljena osoba konstantno podržava ili učini nešto posebno za vas kako bi vam pomogla, normalno je da se želite zahvaliti ili vratiti uslugu. Odabrali smo 7 različitih načina na koji možete reći „hvala“, a da znače puno više od samo riječi zahvale.

Kako se zahvaliti nekome: darujte im kreativan osobni poklon

Poklonite im zahvalu koja traje malo duže – odaberite poklon za koji znate da će ih oduševiti. Personalizirani fotopokloni predivan su način da im se zahvalite – možete upotrijebiti jednu od njihovih omiljenih fotografija i kreirati poklon koji će zauvijek čuvati.

Evo nekoliko kreativnih načina za reći hvala…

1. Uokvirite fotografiju

Zašto im ne biste poslali uokvirenu fotografiju? Odaberite fotografiju koja zauzima posebno mjesto u njihovim srcima, kao što su na primjer uspomene s najdražeg puta ili posebnog događaja. Uokvirene su fotografije odličan način oživljavanja fotografija i čuvanja omiljenih uspomena.. Kada se odlučite za fotografiju, odaberite željenu veličinu i okvir koji će joj pristajati.

2. Nešto sa sentimentalnom vrijednošću

Kreativan način zahvale je poklon sa sentimentalnom vrijednošću. Poklonite im personalizirani poklon s njihovom najdražom fotografijom, omiljenim citatom ili tekstom pjesme. To će odlično funkcionirati kod malih poklona, kao što su na primjer maskice za mobitel. Kada će imati svoju najdražu fotografiju ili citat uvijek uz sebe, zasigurno će im izmamiti osmijeh na lice te im pružiti nadahnuće kada najviše trebaju.

3. Pokažite svoju umjetničku stranu

Za sasvim drugačiji način zahvale, izradite im jedinstveni poklon. Kolika je vjerojatnost da će očekivati jastuk s fotografijom? Odaberite njihove dvije najbolje fotografije i ukrasite obje strane jastuka koji će se sjajno uklopiti u njihov dom. Upotrijebite fotografije koje želite jer uz našu tehnologiju ispisa čak i fotografije s pametnih telefona izgledaju sjajno na jastuku.

4. Zabavite se

Pitate se kako reći hvala na zabavan način? Poklonite im igru s kojom će se zabavljati satima. Puzzle su izvrsna zabava i u isto vrijeme super iznenađenje, ako ih napravite od jedne od njihovih najdražih fotografija. Fotografije pejzaža izgledaju super, ali zašto ne biste odabrali smiješnu obiteljsku fotografiju ili pak sliku njihovog kućnog ljubimca? Takva će ih ideja vrlo vjerojatno još više oduševiti i nasmijati, a vi ćete pokazati koliko ih dobro poznajete.

5. Izradite im nešto posebno

Lijep način zahvale izrada je nečeg posebnog. Ako ste vrstan kuhar, možete stvoriti kulinarsko remek-djelo te se zahvaliti na taj način. Primjerice, pečenje kolača istovremeno je zabavno i kreativno. Nakon što ih ispečete, možete ih ukrasiti ispisivanjem poruke i još nekim detaljem što će im dati poseban štih. Ako se osjećate vrlo zahvalnima, otiđite korak dalje i pripremite im omiljeni obrok. Priredite im večer za pamćenje s 3 obroka u kojima će zaista uživati. Ako ni to neće dovoljno izraziti vašu zahvalnost, ponudite se još i oprati posuđe. 🙂 Kada su u pitanju pokloni vezani za hranu, postoji više opcija izražavanja zahvalnosti. Ako niste u posebnom raspoloženju za kuhanje, možete im pokloniti vlastitu foto kuharicu (u obliku fotoknjige) s njihovim omiljenim receptima, što sigurno neće očekivati.

6. Pošaljite personaliziranu zahvalnicu

Zahvalnice su klasičan način zahvaljivanja. Umjesto da pošaljete običnu zahvalnicu, razmislite o nečemu što bi ju moglo učiniti personaliziranijom. Zahvalnice s fotografijama savršen su odabir zahvale kada se želite zahvaliti za rođendanske, božićne ili vjenčane poklone. Evo što biste trebali učiniti:

  • Fotografirajte se dok koristite svoje nove poklone.
  • Izradite pojedinačne zahvalnice za svoje prijatelje i obitelj, s fotografijama vas i poklona koji ste dobili.
  • Pošaljite ih svojim najmilijima.

Kada otvore vašu zahvalnicu, sigurno će se iznenaditi!

7. Pokazujte im zahvalnost svaki dan

Zahvaljivanje ne mora uvijek uključivati darivanje i skupe poklone. S obzirom na to da svi drugačije percipiramo i pokazujemo zahvalnost, nekome će kao znak zahvale biti dovoljan samo spontani zagrljaj kada se sljedeći put vidite. Također, lijep način zahvale je pomaganje voljenoj osobi kada im zatreba Vaša podrška. Ako se pak radi o roditeljima, ponudite se za čuvanje djeteta kako bi oni imali malo vremena za sebe. Takve sitnice zaista puno znače te će ih svatko cijeniti i biti zahvalan i više nego što mislite.

Ovo je naših 7 najdražih načina za reći hvala svojim najmilijima. Od malih gesta ljubaznosti do fizičkih poklona, postoji mnogo opcija iskazivanja zahvalnosti kada nije dovoljno reći samo „hvala“. Zavirite u CEWE svijet i izbor posebnih foto proizvoda gdje ćete sigurno pronaći ideju za fotopoklon s kojim ćete razveseliti voljenu osobu.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor