Aug
15
2019

Fotoknjige vs. Fotoalbumi

Dragocjene uspomene treba slaviti, a ne ih zaboraviti. U skladu s time, postoji li bolji način od predstavljanja istih u fotoknjizi ili fotoalbumu? Na taj način imate jednostavan pristup svim svojim fotografijama i omiljenim trenucima u kojima možete uživati sa svojom obitelji i prijateljima. Međutim, koja je razlika između fotoknjige i fotoalbuma? Možda vam se čine sličnima, no postoje velike razlike između ta dva proizvoda.

Što je fotoalbum?

Tradicionalni fotoalbumi obično imaju male odjeljke u koje se dodaju pojedinačno ispisane fotografije. Ideja fotoalbuma izbjeći je stotine razvijenih fotografija u kutiji koja nikada neće ugledati svjetlost dana. S druge strane, odlučiti se za točno određene uspomene koje želite staviti u svoj album može potrajati satima. Bez obzira na to što se radi o dugotrajnom procesu, svejedno može biti zabavno kada to radite uz pomoć obitelji i prijatelja. Također, fotoalbumi više sliče bilježnicama u koje lijepite svoje fotografije, no kreativnost odabira i slaganja fotografija je i dalje dio tog procesa.

Što je fotoknjiga?

U fotoknjigu ne dodajete jednu po jednu fotografiju, već odmah odabirete sve fotografije koje želite uključiti u istu. Sami dizajnirate svoju jedinstvenu fotoknjigu putem online uređivača ili preuzimanjem besplatnog fotoprograma – jednostavno i brzo. Mogućnosti su beskrajne – sačuvajte uspomene s vjenčanja, godišnjeg odmora ili zabilježite prve korake svog djeteta u originalnoj fotoknjizi. Također, fotoknjige su u potpunosti prilagodljive jer možete promijeniti koliko god aspekata želite. Kreirajte vremensku traku, dodajte opise uz svoje omiljene trenutke ili kreirajte priču koju ćete čitati svom mališanu, s ranim fotografijama obiteljskih uspomena.

Koje su razlike između fotoknjige i fotoalbuma?

Fotoknjiga vs. Fotoalbum: Koja je opcija za mene?

Sada kada znate razliku između fotoknjige i fotoalbuma, lako se možete odlučiti za opciju koja vam se više sviđa. Ako nerijetko želite mijenjati fotografije, razmislite o fotoalbumu. Ako pak želite moderne stranice profesionalnog izgleda ispunjene vašim dragocjenim uspomenama, preporučujemo fotoknjigu. U fotoknjizi možete prilagoditi sve što želite – opcije za izgled korica, vrste papira, kvalitetu fotografija i još mnogo toga. Želite istaknuti svoje omiljene fotografije? Za razliku od fotoalbuma, u fotoknjizi im možete promijeniti veličinu. Želite sačuvati svoje najdraže fotografije? Kreirajte svoju CEWE fotoknjigu sada!

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor