Aug
21
2019

Nezaboravne poklon kartice – pakiranje DIY ideja

Na malu poklon karticu obično napišemo nešto osobno, tako da osoba koja je dobila dar točno zna tko ga je poslao. Pomoću naše DIY ideje, i zajednička uspomena u obliku fotografije može biti poklon kartica.

Izradu fotografija ne morate čekati jer ih uz CEWE foto terminal možete ispisati odmah te uz njih prilagoditi ostali pribor.

  • CEWE trenutna foto traka (za ovu ideju preporučujemo ispis bilo kojeg niza fotografija u bilo kojoj boji, neovisno o boji papira za umatanje)
  • škare
  • ljepilo
  • karton u boji
  • bušilo
  • šarene vrpce

CEWE foto terminali nalaze se u drogerijama i raznim prodavaonicama pa ćete vjerojatno brzo pronaći potreban pribor te uz to razviti svoje fotografije u samo nekoliko minuta, što znači da u istom danu možete izraditi ukras.

Prvi je korak rezanje fotografija. Odlučite hoćete li u potpunosti odrezati obojeni dio i dati mu novu mat pozadinu s kartonom (u tom bi slučaju karton trebao biti malo veći od fotografije) ili ostaviti obojenu sjajnu pozadinu fotografije (u ovom je slučaju potrebno izrezati karton koji će odgovarati veličini fotografije).

Zatim zalijepite fotografije na karton i probušite im vrh. Provucite vrpcu kroz otvor i popravite ju tehnikom petlje prikazanom na slici ili kako vam je najjednostavnije.

Preostalo nam je samo smisliti neku lijepu poruku, napisati je i zatim zalijepiti karticu na poklon paket. Ako još nemate ideju za poklon, na CEWE blogu možete pronaći više DIY savjeta za inspiraciju, a možete i odabrati neki od CEWE fotopoklona. Neke proizvode (fotografije iza akrilnog stakla, kutije za nošenje fotografija, krigle i sl.) možete naručiti i putem gore navedenog terminala!

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor