Aug
21
2019

Okvir za slike je prošlost! – 3D DIY ideja

Ove staklene dekorativne kutije ne samo da izgledaju sjajno, već ih možete koristiti i na praktičan način, s našim CEWE fotografijama kao personaliziranim dodacima za vaše kućanstvo. Međutim, ako ih ne želite koristiti za pohranu fotografija, možete ih iskoristiti i za prikazivanje odabranih fotografija u 3D efektu.

Trebat će nam sljedeći pribor:

  • CEWE fotografije
  • kartonski list
  • škare
  • tekuće ljepilo
  • dvostrani ljepljivi papir
  • manji komad drveta
  • ostali ukrasni elementi (koristili smo perje)
  • staklena kutija
  • pozadina (koristili smo mramornu naljepnicu)

Prvo pripremite sadržaj kutije. Zalijepite odabrane fotografije na kartonski list koji će kasnije pružiti potrebnu podršku kod podizanja.

Zatim izrežite dijelove koje želite koristiti. U našem primjeru kosa djevojčice leti zbog vjetra. Naravno, ne moramo izrezati svaku vlas zasebno, već grubo definiramo njenu konturu.

Nakon toga odrežite mali komad dvostranog ljepila i stavite ga na stražnju stranu fotografije.

Na drugu stranu ljepila pričvrstite drveni dio. Komad drveta bit će oslonac naše fotografije.

U sljedećem koraku ukrašavamo staklenu kutiju.

Izrežite odabranu pozadinu u odgovarajući format (u našem slučaju mramornu naljepnicu)

i postavite ju na dno staklene kutije.

Potom montirajte staklenu kutiju na zid u skladu s uputama za uporabu i na nju postavite ostale ukrase. U našem je slučaju to bilo perje koje smo lijepili selotejpom. Na kraju umetnite fotografiju potpomognutu komadom drveta.

Ako imate strpljenja, cijelu fotografiju možete pretvoriti u 3D. Možete dobiti praznu listu naljepnica za crtanje pozadine ili možete naručiti CEWE samoljepljive poster naljepnice. Prije naručivanja je pametno provjeriti veličinu kutije i postera jer će iste možda trebati rezati kako bi veličina bila odgovarajuća.

Nakon odabira pozadine, sljedeći je korak odabir fotografije. Ako na fotografiji postoji nešto drugo osim vaše voljene osobe (npr. rođendanska torta), pomoću gornje tehnike sve elemente možete premjestiti u okvir s ciljem stvaranja 3D efekta. Mašta ne poznaje granice, a krajnji rezultat može biti vrlo zanimljiv i privlačan.

Ako vam se sviđa ova ideja, sada je vrijeme da započnete s projektom zbog super akcije koja traje do 31. kolovoza! Iskoristite 20% popusta i naručite fotografije premium kvalitete svih formata i bez ograničenja količine! Detalje pogledajte ovdje.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor