Nov
5
2019

Kalendar od fotoknjige

Kreiranje CEWE FOTOKNJIGE uzbudljiv je zadatak i daje vam mogućnosti uz koje lako možete izraziti svoju kreativnost. Na CEWE blogu podijelili smo već razne ideje, od kojih se većina može primijeniti i na kalendar. Ako ne želite ponovno raditi istu stvar, već biste voljeli iskoristiti stranice svoje fotoknjige za kalendar, učinite to uz našu pomoć bez problema!

1. Dvaput otvorite CEWE Fotosvijet program. U jednom otvorite odabrani kalendar, a na drugom svoju fotoknjigu iz koje možete prenijeti stranice.

2.  Dok držite lijevu tipku miša, povucite odabir preko cijele stranice. Tako će se označiti sve stavke.

3.  Za kopiranje sadržaja pritisnite CTRL + C, a CTRL + V kako biste isti zalijepili na predložak kalendara. Također isto možete napraviti klikom na desnu tipku miša gdje na odabranom odjeljku trebate odabrati “Kopiraj” i zatim “Zalijepi” u kalendaru.

4.  Ako stranica ima jedinstvenu pozadinu od fotografije, ista će se također kopirati. Ako ste na stranici koristili ugrađenu pozadinu, ona se neće prikazati pa trebate ponovno odabrati tu ili drugu pozadinu. Naravno, osnovna boja kalendara može ostati ista.

5.  Stavke se i dalje mogu uređivati kao prije, tako da ako trebate unijeti promjene u svoj kalendar, to možete učiniti na uobičajeni način.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor