Nov
25
2019

Obiteljski planer

Svima je poznato da svakodnevni život obitelji nije lako organizirati. Dodatne lekcije, programi, rođendani, školski praznici, liječnički pregledi, tehnički pregled automobila, administracija, kupovina… teško ih je i nabrajati! Iz tog vam je razloga potreban pregledan sustav koji će vam pomoći da uvijek sve stignete na vrijeme, a da istovremeno ne letite na tri različita mjesta. CEWE planer izvrsno je rješenje baš za to! Pogledajte kako ga brzo možete kreirati.

U programu Moj CEWE Fotosvijet kod zidnih kalendara odaberite veličinu i vrstu papira za zidne kalendare. U prozoru „Izbor dizajna” odaberite vrstu “Kreativni” i kategoriju “Obitelj”, a zatim vrstu s više stupaca.

Iako ima malo prostora za fotografije, postoji veći prostor za popis obaveza.

Ako dvaput kliknete na odjeljak kalendara, otvorit će se prozor “Postavke kalendara” u kojem klikom na “Boja i font” možete promijeniti boju i font stavki kalendara, dok klikom na “Stupci” možete odrediti koliko stupaca trebate i označiti ih po želji.

Događaje kao što su rođendani, imendani ili neke prigode za koje znate unaprijed možete upisati već pri uređivanju kalendara. Možete uvrstiti i fotografiju, ali neće biti prevelika.

Za svoju fotografiju možete odabrati pozadinu, clipart i masku.

Nekoliko dana nakon što predate svoju narudžbu, ovaj zgodan kalendar krasit će vaš dom. Svatko može upisati svoje obaveze u stupce pa je dovoljno samo baciti pogled na njega kako biste vidjeli tko je kada zauzet i podsjetili se na važne događaje.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor