Dec
4
2019

Ovog Božića obitelj i prijatelje iznenadite najosobnijim darovima!

Božić je sve bliže, a još uvijek ne znate što biste poklonili svojim najdražim osobama?

Bez brige, donosimo vam odlične ideje za poklone s kojima ne možete pogriješiti, a trebaju vam samo fotografije, kojih sigurno imate pregršt. 🙂

Najljepših se trenutaka uvijek rado prisjećamo i u nama bude pozitivne emocije, a sada postoji više načina kako te trenutke možemo spremiti i oživjeti kako bismo ih uvijek imali uz sebe.

Uz klasične fotografije koje lako možete razviti, omiljene uspomene također možete kreirati u retro stilu koje dolaze u posebnoj kutijici ili ih oživjeti u velikom formatu i napraviti zidnu dekoraciju. Za to vam neće trebati puno vremena, kao ni za izradu ostalih personaliziranih fotopoklona, kao što su npr. jastuci, maskice za mobitel i šalice za koje samo trebate odabrati fotografiju, postaviti ju na proizvod i odličan poklon je spreman! 🙂 Takvi će darovi sigurno oduševiti i raznježiti vašu obitelj i prijatelje, pogotovo ako odaberete zajedničke fotografije i dodate još malo svoje kreativnosti.

Ako se želite pozabaviti i uložiti malo više truda u poklon, preuzmite naš besplatan fotoprogram i dizajnirajte najpopularniji, jedinstveni i originalni fotoproizvodCEWE fotoknjigu. Izradite ju po svom ukusu i gledajte oduševljenje na licu osobe kojoj ćete istu pokloniti.

Podsjetite svoje najdraže osobe koliko ih volite i odaberite najljepše fotografije kojima će se uvijek moći vratiti ili pak uživati u njima cijelu godinu, u obliku fotokalendara gdje ih lijepo možete posložiti prema godišnjim dobima.

Ako nemate puno vremena, ali i dalje želite kreirati personalizirani i originalni poklon, CEWE fotoknjiga Pure pravi je odabir za vas! Instalirajte mobilnu aplikaciju, odaberite 22 najdraže fotografije i za samo nekoliko trenutaka vaša će fotoknjiga biti gotova!

Uživajte u kreiranju divnih personaliziranih fotopoklona i razveselite svoju obitelj i prijatelje poklonom koji sigurno neće očekivati! 😉

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor