Dec
6
2019

Izrađena je 60-milijunta CEWE FOTOKNJIGA!

Jubilarna narudžba fotoknjige stigla je iz Austrije.

Za vrijeme izrade prve CEWE FOTOKNJIGE 2005. godine, samo smo se nadali uspjehu. U međuvremenu naš je proizvod postao najprodavanija i najpopularnija fotoknjiga u Europi. Jubilarnu narudžbu CEWE FOTOKNJIGE preuzela je Lydia Reich u Beču.

Jubilarna je narudžba stigla preko austrijskog CEWE partnera BIPA, tako da su gospođi Reich vaučer u vrijednosti od 250 eura zajedno uručili CEWE i Thomas Lichtblau, voditelj BIPE.

Više od fotografije

Lydia Reich je 60-milijuntu CEWE FOTOKNJIGU ukrasila uspomenama s putovanja po Aziji i Australiji. Fotoknjigu joj je predao Ewald Hahn, direktor CEWE-a u Austriji, naglašavajući da „CEWE obogaćuje svoje kupce njihovim vlastitim doživljajima i fotografijama. CEWE FOTOKNJIGA najosobniji je i najljepši poklon koji pomaže oživjeti uspomene pri svakom prelistavanju! Ponosni smo što smo uspjeli sačuvati i doživjeti preko 60 milijuna priča!“

3 milijarde stranica uspomena

Šezdeset milijuna CEWE FOTOKNJIGA ispunjeno je pričama o putovanju, obiteljskom blagdanu i raznim drugim trenucima, što znači da se radi o oko 3 milijarde fotografija. Ako ove stranice stavimo jednu pored druge, dobit ćemo lanac uspomena od 721.000 km! To je isto koliko i udaljenost između Zemlje i mjeseca u oba smjera, tj. gotovo 18 puta bi se moglo proći oko Zemlje.

Danas se godišnje proizvede više od 6 milijuna CEWE FOTOKNJIGA, a trend je u porastu.

CEWE je trenutno prisutan u 26 zemalja s 4.000 zaposlenika i 15 proizvodnih jedinica.

CEWE FOTOKNJIGA najljepši je izraz emocije.
Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor