Dec
9
2019

Pet ideja za male fotoknjige

Veliki su formati CEWE fotoknjige uvijek u središtu pažnje i dobivaju najviše pozornosti, no i male mogu biti jednako efektne i posebne. 🙂 U našoj ćete ponudi pronaći mini, malu, kompaktnu panoramsku, kvadratnu i CEWE fotoknjigu Pure, a ovim vam putem donosimo ideje za kreiranje malih i slatkih fotoknjiga koje će također savršeno čuvati i oživjeti vaše najljepše uspomene.

Vjenčanje

Uobičajeno je da za taj veliki dan napravite veliku fotoknjigu s puno odličnih fotografija, no kada istu želite podijeliti s ostatkom obitelji, bit će vam puno lakše i isplativije smanjiti format ili kreirati mali format s nekoliko najboljih fotografija. U fotoprogramu ‘CEWE Fotosvijet’ lako možete smanjiti format svoje velike fotoknjige i naručiti dodatne kopije za sve kojima ju želite pokloniti kao uspomenu.

Vodič za iduće putovanje

Ako planirate krenuti u sljedeću avanturu, bit će vam puno jednostavnije ako si napravite plan cijelog putovanja. Zašto to ne biste učinili u obliku male CEWE fotoknjige u koju lako možete ubaciti fotografije svakog mjesta koje ćete posjetiti, zajedno uz savjete i napomene za sve znamenitosti koje treba vidjeti, ali i nekoliko činjenica i korisnih informacija kao što su npr. fraze na stranom jeziku? Svoj mali turistički vodič sa svim bitnim informacijama možete imati nadohvat ruke za vrijeme cijelog putovanja te tako maksimalno iskoristiti svoje vrijeme bez straha hoćete li naći internetski signal za informaciju koja vam u tom trenutku zatreba.

Džepni portfelj

Profesionalizam i kvaliteta najbitniji su za fotografe, umjetnike i modele, a u našim malim fotoknjigama vaši radovi savršeno mogu doći do izražaja. Izložite portfelj svojih radova u jednom od formata malih CEWE fotoknjiga i vaš će se rad prikazati u odličnom svjetlu zbog kvalitetnog papira i tiska fotografija. Svoj džepni portfelj ponesite sa sobom kako biste ga mogli pokazati na intervjuima, sastancima ili kastinzima i tako ostaviti još bolji dojam.

Knjižica uspomena

Ako ste bili na kratkom putovanju za vikend i nemate dovoljno fotografija za veliku fotoknjigu, ali ipak imate nekoliko omiljenih koje biste voljeli imati u fizičkom obliku, za vas je savršena CEWE fotoknjiga Pure! Sve što vam treba su 22 fotografije i u samo nekoliko trenutaka možete sastaviti svoju jedinstvenu fotoknjigu. Preuzmite aplikaciju, prenesite svoje fotografije s telefona u naše elegantne predloške i vaša je fotoknjiga s najdražim uspomenama gotova!

Predstavljanje novog člana obitelji

Svi znamo kako to ide… stiže novi član obitelj i odjednom vas svi žele posjetiti! Naravno da nije isto kao uživo, ali ako postoji netko poseban tko živi daleko i ne može vidjeti novog člana, možete kreirati malu fotoknjigu s nekoliko najboljih fotografija i na taj ih način razveseliti jer će samim pregledavanjem fotografija biti dio te lijepe priče. Djedovi i bake će sigurno isto biti oduševljeni ako na poklon dobiju knjižicu s predivnim fotografijama svojih unuka. 🙂

Uživajte u izradi svojih primjeraka CEWE fotoknjige i podijelite ih s nama na našem Facebook i Instagram profilu pomoću heštega #cewefotoknjiga i #cewehrvatska.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor