Dec
20
2019

Ukrašavanje poklona fotografijama

Vrijeme darivanja sve je bliže pa smo sigurni da ste bar dio poklona već pripremili. 🙂 Ako ih želite učiniti još ljepšima i posebnijima, prođite kroz nekoliko naših ideja za ukrašavanje.

Uz vrpcu i lijepi papir za zamatanje poklon može biti predivan, ali ako još dodate fotografiju osobe za koju je taj dar predviđen, sigurno će joj se još više svidjeti. Fotografije u različitim formatima i dizajnima možete razviti na licu mjesta i vrlo jednostavno uz CEWE foto kioske koje možete pronaći na više od 100 lokacija (detalje pronađite ovdje).

1. Fotografija umjesto imena

Umjesto da pišete ili lijepite papirić s imenom osobe na zamotani poklon, razvijte fotografiju i iznenadite ih odabirom lijepog ili fora trenutka koji su možda već zaboravili. Fotografije bude posebne emocije i sigurno je puno ljepše vidjeti svoju ili zajedničku uspomenu od samog imena na pakiranju. Istovremeno će poklon biti još osobniji, a osobu ćete u isto vrijeme razveseliti i raznježiti.

2. Domaće slastice uz lijepe fotkice

Kad osjetite miris domaće kuhinje…

Jedan od bitnijih sastojaka odlične blagdanske atmosfere su domaći kolačići i ostale (tekuće) delicije. Kada ih darujete ili samo nosite u goste, upakirajte ih u staklenku/bočicu koju ćete ukrasiti vrpcom i fotografijama primatelja poklona. Nakon što se pojedu svi kolačići ili popije sav sadržaj, i dalje će im ostati staklenka/bočica s lijepim uspomenama koja se uvijek može ponovno napuniti! 😉

3. Poklon s foto trakom

Svoje poklone vrlo lako možete ukrasiti foto trakom s omiljenim trenucima – samo ih prikvačite drvenom kopčom (ili zalijepite) i jedinstveni je dar spreman za čas! Također možete napraviti vlastiti kolaž, dodati lijepe želje i razne druge ukrasne dodatke.

Savjet: Foto trake savršen su ukras za razne poklone, a kasnije ih možete iskoristiti kao bookmark.

4. Zamatanje fotoknjige

Ako ste za poklon naručili fotoknjigu i želite ju lijepo zamotati, preporučujemo elegantni stil. Fotoknjiga je sama po sebi predivan dar iznimne kvalitete pa je isto tako bitno da ju lijepo zapakirate. Odaberite ukrasni papir koji odgovara bojama naslovnice, dodajte vrpcu slične boje i manje dodatke koji će se lijepo uklopiti u cijelu priču. Naravno, fotografija je za ovakav dar suvišna jer već poklanjate divnu knjigu uspomena. 🙂

5. Kreativno zamatanje

Djecu lako možete iznenaditi drugačijim pakiranjem poklona. Kakav god da je dar, spremite ga u kutiju i omotajte jednobojnim ukrasnim papirom po kojem možete pisati. S obzirom na to da su kutije kvadratnog oblika, možete ih pretvoriti u što god želite! Mi smo ju pretvorili u fotoaparat, a u krug objektiva stavili fotografiju, posebno izrezanu za ovaj primjer. Budite kreativni i razveselite djecu već samim pogledom na njihov poklon! 🙂

Uživajte u ukrašavanju i darivanju poklona! 😉

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor