Jan
29
2020

CEWE savjeti u minuti – kreativno korištenje maske

Tek je prošao Božić, a već se pripremamo za Valentinovo. Kad su u pitanju personalizirani pokloni, CEWE FOTOKNJIGA najbolji je izbor. Najmanji format dimenzija 15x11cm lako će stati u vašu torbu ili džep. Budući da se radi o stvarno malom formatu, na jednu je stranicu dovoljno staviti jednu fotografiju i uređivanje je gotovo za čas. Uz razne mogućnosti programa i malo kreativnosti s vaše strane, jedinstvenu je fotoknjigu zaista lako dizajnirati. Pogledajte naše primjere.

Postoji puno posebnih maski koje se mogu koristiti za fotografije. Na clipart se ne mogu primijeniti pa ako ih želite koristiti za ukrašavanje, trebate odabrati drugo rješenje. Započnite uređivanje stranice s pozadinom:

Na pozadinu postavite fotografiju koju lako možete preoblikovati, bez obzira na to kakva je u originalu. Duplim klikom otvorite CEWE preglednik fotografija gdje istu možete urediti. Ako svjetlost potpuno podignete, a kontrast smanjite, dobit ćete glatku bijelu površinu.

Sada na fotografiju možete primijeniti masku.

Ako smanjite transparentnost, pozadina će postati vidljiva.

Sada možete dodati okvir i sjenu.

Uz još nekoliko dodatnih stavki, posebna je stranica gotova.

Pozadine također možete preuzeti s drugih mjesta i koristiti ih u ovu svrhu.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor