Jan
31
2020

CEWE savjeti u minuti – Izrada fotografija

U siječnju su na akciji fotografije standard kvalitete formata 10” .

Ovu veličinu obično naručuju oni koji slike postavljaju u običan fotoalbum, no ta veličina je odlična i za dekoriranje doma. Evo jedan primjer….

Za ovakvu dekoracije je potrebno unaprijed osmisliti raspored te sukladno tome kupiti odgovarajuće okvire. U ovom primjeru je veličina svih fotografija potpuno ista, ali dinamiku stvaraju okviri različitih veličina.

Za istu veličinu fotografija potrebno je odabrati opciju “Klasično”. To znači da će omjer slike biti 2: 3, što je 10 x 13,5 cm  (format 10“).  S opcijom “Original” sačuvan je svaki detalj fotografije, no ukoliko ste željene fotografije snimili s više različitih uređaja tj. U različitim omjerima, u ovoj opciji možete dobiti fotografije različitih širina i koje možda neće biti prikladne za ovakvu zidnu dekoraciju. Kod opcije “Klasično” imajte na umu da ako sve fotografije nisu snimljene u omjeru 2:3, neki dijelovi će se odrezati prilikom izrade. CEWE Fotosvijet program će Vam uvijek pokazati koji dio fotografije će biti odrezan (slika ispod).

 CEWE uređivač nudi razne opcije uređivanja. U ovom slučaju ispod fotografija je promijenjena u crno-bijelu.

Postoji mogućnost i za osvjetljavanje sjena:

Fotografije možemo individualno prilagoditi pa tako u jednoj narudžbi možete naručiti i crno-bijele fotografije te fotografije u boji.

Sviđa vam se naš savjet? – Preuzmite naš besplatni fotoprogram i isprobajte ga!
Pratite naš blog kako ne biste propustili druge savjete, a na našem YouTube kanalu pronađite razne video upute za korištenje CEWE Fotosvijet programa. Kako biste bili upoznati sa svim našim sadržajima i vijestima, zapratite nas na Facebooku i Instagramu!

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor