Feb
4
2020

5 ideja: Personalizirani pokloni za Valentinovo

Ušli smo u mjesec zaljubljenih! Ako još uvijek niste smislili što ćete svojoj boljoj polovici pokloniti ovog Valentinova, potražite inspiraciju u nastavku teksta. 🙂

Personalizirani su pokloni najbolja opcija jer voljenu osobu možete razveseliti zajedničkom uspomenom u obliku proizvoda za koji ste sigurni da će joj se svidjeti i da će koristiti.

1. CEWE fotoknjiga

Ispričajte svoju priču putem zajedničkih fotografija koje ćete postaviti na stranice jedinstvene fotoknjige, najboljeg čuvara uspomena. Iznenadite svoju osobu fotoknjigom koja će sadržavati vaše najljepše trenutke veze, na primjer fotografije s prvih izlazaka, zajedničkih putovanja i sl. Uz fotografije, stranice možete dodatno ukrasiti i učiniti ih još posebnijima korištenjem teksta, različitih pozadina, okvira, maska i clipartova. Ako se želite pozabaviti time, savjete potražite ovdje, a naš besplatni fotoprogram preuzmite ovdje.

2. Šalica s fotografijom

Kreirajte jedinstvenu šalicu i ukrasite ju fotografijom s kojom će vaša voljena osoba započeti svaki dan i uživati u istoj prilikom ispijanja kave ili čaja. Dovoljna je samo jedna fotografija koju trebate učitati na vrstu željene šalice.

3. Maskica za mobitel

Zajednička će fotografija sigurno lijepo pristajati na maskicu za mobitel te će vašu voljenu osobu uvijek podsjećati na divne uspomene. Odaberite vrstu maskice, učitajte željenu fotografiju i super poklon je gotov za čas!

4. Fotoplatno

Odaberite omiljene zajedničke trenutke i oživite ih u velikom formatu, npr. fotoplatnu. Na taj će način vaše najdraže uspomene doći još više do izražaja i ispuniti dom toplinom i ljubavlju, a svoju voljenu osobu možete iznenaditi odabirom fotografije kojoj lako možete dodati tekst.

5. Fotografije

Ako imate puno fotografija i niste sigurni koju biste iskoristili za poklon, zašto ih ne biste razvili sve? Od klasičnih formata pa sve do umjetničkih ispisa, kao što su npr. retro fotografije, učinite svoje fotografije još posebnijima uz dizajnerske predloške i razne okvire.

Izradili ste jedan od naših fotoproizvoda? Podijelite svoje primjere s nama na našem Instagram i Facebook profilu. 😉

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor