Mar
5
2020

5 ideja za izradu motivacijske CEWE fotoknjige

Fotoknjiga je mjesto koje sadrži najljepša sjećanja, bitne stvari i nezaboravne trenutke te ju upravo to čini predivnim načinom za skupljanje sitnica koje život znače. Neovisno o tome želiš li kreirati personaliziranu i motivacijsku fotoknjigu za sebe ili promišljeni i odličan poklon za voljenu osobu, radit će se o posebnom vodiču za sreću kojem ćeš se uvijek moći vratiti. 😊

Inspiriraj se s naših 5 ideja za izradu motivacijske fotoknjige koja će te sigurno uvijek razveseliti.  

1. Razgovaraj sa svojim najbližima

Na temelju razgovora s voljenim osobama, možda baš pokupiš mudru izreku koja jednostavno mora biti zabilježena. Bake i djedovi su posebno poznati po mudrim savjetima, ali preporučujemo ti da porazgovaraš i s ostalim članovima obitelji i prijateljima o stvarima koje ih uveseljavaju i inspiriraju, ali i pomažu da prebrode teške situacije. To je ujedno i savršena prilika za prisjećanje i razgovor o zajednički provedenim trenucima koji te možda inspiriraju za manji tekst, citat ili fotografiju koju ćeš ubaciti na stranice fotoknjige.

2. Slušaj ljude koji te inspiriraju

Razmisli o poznatim ljudima koji te inspiriraju i osvrni se na neke od njihovih najpoznatijih trenutaka. Nakon što čuješ što su sve prevladali i kakve su poruke i savjete prenosili, možda dobiješ ideju za moćan citat koji možeš zapisati u fotoknjigu. Najveći i najpoznatiji govori u povijesti doveli su do raznih prekretnica i oblikovali generacije. Pronađi dio govora koji ti se sviđa, motivira te i dira u srce te ga zabilježi.

3. Uključi fotografije koje te uveseljavaju

Glavna prednost fotoknjige je, naravno, mogućnost uključivanja vlastitih fotografija, a svi dobro znamo da su fotografije predivan način oživljavanja sretnih uspomena i podsjećanja na sve ono što voliš. Pregledaj svoje slike i izdvoji nekoliko posebnih koje te uvijek razvesele i nasmiju. To može biti sretno sjećanje na odmor ili pak ljubimac koji je uhvaćen u super trenutku.

4. Iskoristi snagu osmijeha

Ako kažu da je smijeh dobar za dušu, mora da je istina. 😊 Prilikom izrade motivacijske fotoknjige, probaj se prisjetiti trenutaka i stvari koje su ti tijekom godina izmamile osmijeh na lice. Pritom ne mislimo samo na smiješak, već pravi smijeh. Ne mora se raditi o konkretnom citatu ili šali, možda će baš tekst „vožnja biciklom u Amsterdamu“ biti dovoljan za prisjećanje na lijepu zajedničku uspomenu nakon koje će vrlo lako uslijediti smijeh. Inspiraciju sigurno možeš pronaći i pregledom fotki na mobitelu – ili vlastitih koje će te vratiti u sretno vrijeme ili fora i smiješnih primjera koje ti je netko poslao.

5. Sreća, sreća i sreća

Citate koji nadahnjuju i ohrabruju vrlo lako možeš pronaći na internetu i iskoristiti one s kojima se slažeš i koji te podižu. Kao pozadinu teksta možeš staviti fotografiju, jednu boju ili pak napraviti nešto efektnije s raznim opcijama koje ti fotoprogram nudi.

Kada u fotoknjigu dodaješ fotografije i tekst, naravno putem fotoprograma „CEWE Fotosvijet“, imaš potpunu slobodu kreirati stranice i fotografije kako god želiš. Svakako istraži sve opcije za uređivanje, kao što su različiti clipartovi, pozadine, maske i okviri koji će tvoju fotoknjigu učiniti još posebnijom i unikatnijom – ili za tebe ili kao poklon.

Ponosiš se svojim primjerkom CEWE fotoknjige ili imaš još bolju ideju?

Podijeli svoje mišljenje i označi nas na Facebook ili Instagram profilu. 😉

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor