Mar
18
2020

10 savjeta za uređivanje CEWE FOTOKNJIGE

U ožujku fotoknjige imaju ključnu ulogu. Naruči bilo koju vrstu (s digitalnim tiskom ili fotopapirom) i uredi 50 stranica po osnovnoj cijeni!

U nastavku ti donosimo nekoliko korisnih savjeta za ovu nezaobilaznu akciju, kako bi krajnji rezultat bio što bolji.

1. Odabir vrste

Prvo odaberi vrstu fotoknjige. U ponudi imamo razne veličine, vrste papira i korica. Sve informacije možeš pronaći na našoj web stranici ili u fotoprogramu „CEWE Fotosvijet“.

2. Promjena vrste

Ako naknadno želiš nešto promijeniti, lako to možeš učiniti klikom na gumb “Promijeni detalje o proizvodu” u donjem desnom kutu fotoprograma. Vrstu papira uvijek možeš promijeniti, a ako se radi o fotoknjigama istog omjera, možeš promijeniti i veličinu. Na primjer, XXL panoramsku fotoknjigu možeš promijeniti u veliku panoramsku, kompaktnu panoramsku ili mini fotoknjigu.

3. Odabir fotografija

Prethodno razvrstavanje fotografija uvelike će ubrzati odabir istih za fotoknjigu. Aplikacija CEWE Image Viewer može se instalirati zajedno s fotoprogramom „CEWE Fotosvijet“ i pomoći ti u tome. Odabrane fotografije možeš ocijeniti zvjezdicama.

Prilikom uređivanja fotoknjige možeš odabrati prikazivanje fotografija redoslijedom kojim su ocijenjene pa će tako konačni odabir istih biti puno brži.

4.Predlošci fotoknjiga

Ako nemaš puno vremena ili vlastite ideje za uređivanje, iskoristi jedan od naših predložaka fotoknjiga i dobit ćeš gotove stranice u koje još samo treba ubaciti fotografije. Naravno, sve elemente i izglede možeš mijenjati.

5. Stilovi

Upotreba “Stilova” također može biti od velike pomoći u stvaranju skladnih i lijepih stranica.

6. AutoLayout

Automatski raspored fotografija na stranici možeš rotirati klikom na tipku „Space”.

Savjet: Ako obje stranice sadrže fotografije, obje će se promijeniti. Ako je fotografija označena na jednoj stranici, izgled će se promijeniti samo na toj stranici.

7. Kvaliteta fotografije

Ako je rezolucija fotografije nedovoljna, program će to označiti. U tom slučaju koristi manju veličinu ili odaberi drugu fotografiju. Važno je znati da program provjerava samo kvalitetu rezolucije, oštrinu, kontrast i eventualnu zamagljenost.

8. Uređivanje fotografija

Fotografije na stranicama fotoknjige možeš uređivati na način da dvaput klikneš na željenu fotografiju nakon čega će se otvoriti CEWE preglednik. Uz razne opcije za korekciju, pronaći ćeš i bezbroj dostupnih efekata.

9. Postavljanje karte

Još jedna super opcija je označavanje lokacije na karti za snimljene fotografije. GPS podaci fotografije automatski se bilježe prilikom fotografiranja.

10. Video

U fotoknjigu možeš ubaciti i video, tj. QR kod koji se može očitati putem pametnog telefona ili tableta. Povlačenjem videa na stranicu fotoknjige automatski se generira QR kod i index fotografija. Ako na isti klikneš dvaput, u prozoru „Modificiranje videa” možeš odabrati drugu index fotku.

+1 CEWE FOTOKNJIGA asistent

Ako fotoknjigu odlučiš kreirati u zadnji čas, CEWE FOTOKNJIGA Asistent će ju sastaviti u nekoliko sekundi.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor