Mar
25
2020

Odabir vrste papira za CEWE FOTOKNJIGU

Odabir vrste papira je za oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE vrlo važan jer određuje njen izgled, tj. izgled fotografija koje će sadržavati. Nakon što prođeš kroz karakteristike svih vrsta, odabir će biti puno lakši jer ćeš sigurno odmah znati koja je vrsta idealna za tvoje fotografije.

Nakon preuzimanja fotoprograma i odabira fotoknjige u izborniku, prvo ćeš trebati odabrati vrstu tiska. Dostupno je 6 različitih vrsta – 3 vrste digitalnog tiska i 3 vrste fotopapira.

Glavna razlika između digitalnog tiska i fotopapira

Digitalni tisak ima klasičan uvez i izgleda kao prava knjiga, a fotopapir krasi ravni uvez kod kojeg se stranice mogu otvoriti za 180°.

Digitalni tisak

Mat digitalni tisak odgovara svim temama i dostupan je za sve formate fotoknjiga. Površina papira stvara meki „voštani“ efekt, a boje su zagasite. Pravi je izbor za obiteljske fotografije.

Visokosjajni digitalni tisak zbog specijalnog premaza posebno naglašava boje i istovremeno štiti stranice od vlage i prašine. Izvrstan je izbor za fotografije pejzaža.

Ekstra mat digitalni tisak čini fotografije još efektnijima jer posebno naglašava kontraste te ga krasi elegantan izgled. Odličan je izbor za fotografije s vjenčanja.

Fotopapir

Mat fotopapir krasi satenski efekt na kojem se ne vide otisci prstiju. Izvrstan je izbor za velike crno-bijele i fotografije u boji: od vjenčanja pa sve do umjetničkih fotografija.

Kroz sjajni fotopapir odjekuju sjajne boje. Omogućuje čuvanje fotografija s ljetovanja i prikazivanje krajolika u panoramskom formatu koji se proteže na obje stranice.

Ekstra mat fotopapir fotografijama daje poseban osjećaj ugodan na dodir te njegova površina ne obija sjaj. Odličan je izbor za prikaz raznih detalja i prekrasnih boja, npr. za fotografije djece, putovanja i dulje tekstove.

Nadamo se da smo ti s ovim opisom olakšali izbor idealne vrste papira za tvoju CEWE fotoknjigu. 😊

Ne propusti super akciju u ožujku!

Do 31.3. poklanjamo dodatne besplatne stranice za sve CEWE fotoknjige – s bilo kojom vrstom tiska! Uz unos koda „VISECEWESTRANICA“ uredi 50 stranica, a plati ih samo 26!

Uživaj u kreiranju i podijeli svoje uzorke s nama na našem Facebook ili Instagram profilu. 😉

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor