May
5
2020

Ponovo smo osvojili TIPA nagradu za najbolju fotouslugu na svijetu!

Međunarodni stručni žiri nagradio je naš najnoviji uvez CEWE FOTOKNJIGE.

Sada vam je dostupna najnovija verzija našeg fotoprograma “CEWE Fotosvijet” koji, uz potpuno novi površinski izgled, nudi i dvije nove vrste uveza koje možete iskoristiti pri kreiranju XL ili XXL panoramske fotoknjige s ekstra mat fotopapirom.

Nove vrste uveza od kože i platna ove su godine priznate i nagrađene u kategoriji “Najbolja fotousluga na svijetu” od strane žirija “Technical Image Press Association” (TIPA) koji okuplja urednike svjetski poznatih fotografskih časopisa iz čak 26 zemalja.

“TIPA World Award” najprestižnija je nagrada u svijetu za fotografske proizvode i usluge. Stručni žiri ocjenjuje inovativnost proizvoda u skladu s različitim kriterijima kvalitete te samo najbolji mogu osvojiti nagrade.

Ovu smo prestižnu nagradu osvojili već četvrti put i treći put zaredom, nakon nagrade za efektno-lakirani uvez CEWE FOTOKNJIGE i za hexxas zidnu dekoraciju.

Izrazito smo ponosni što se ponovno možemo pohvaliti s ovom nagradom struke. Tvrtka CEWE kontinuirano radi na novitetima i drži korak s potrebama kupaca u našem užurbanom svijetu. Ovim se putem želimo zahvaliti i svim našim korisnicima na povratnim informacijama putem mailova, društvenih medija i naših upitnika.

Od ulaska na tržište s CEWE FOTOKNJIGOM u 2005. godini, naš je proizvod doživio ogroman razvoj. To potvrđuje činjenica da smo dosad kreirali više od 60 milijuna primjeraka naše fotoknjige, najpopularnije fotoknjige u Europi.

Vjerujemo da su naše stopostotno jamstvo i konstantne promjene/noviteti u paleti fotoproizvoda doprinijeli našem dosadašnjem uspjehu.

Uz naše nove vrste uveza, osim klasičnih opcija zlatnog, srebrnog ili sjajnog premaza, sada možete odabrati i ružičasto-zlatni premaz za slova i clipartove koji će krasiti korice vaše fotoknjige.

Osim u najnovijoj verziji fotoprograma, našim novitetima možete pristupiti i putem online editora ili naše mobilne aplikacije.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor