May
20
2020

Kreativno uređenje prostora sa zidnim dekoracijama

Bilo da se radi o domu ili uredu, predivne će fotografije u velikom formatu zasigurno uljepšati svaki prostor i dati mu poseban ugođaj, pogotovo kada se radi o tvojim omiljenim uspomenama koje možeš postaviti na različite CEWE zidne dekoracije.

Imaš super fotografije idealne za zidne dekoracije?

Do kraja svibnja sve vrste zidnih dekoracija osim postera možeš naručiti na popustu! 🙂
→ Iskoristi kod “ZIDNEDEKORACIJE“ i plati 50kn manje.

U nastavku ti donosimo nekoliko ideja za uređivanje prostora s različitim vrstama zidnih dekoracija koje imamo u ponudi. Među brojnim vrstama i veličinama, sigurno ćeš pronaći idealnu za prostor koji želiš urediti i personalizirati po svom ukusu.

Fotografija na drvu

Jedan od najvažnijih čimbenika za postizanje sklada u prostoru sa zidnim dekoracijama je odabir odgovarajuće boje. Ako odabereš pravu boju, zidna će dekoracija lijepo doći do izražaja te će se super uklopiti u cijeli prostor. Na slici iznad prikazana je fotografija na drvu na kojoj će predivno izgledati bilo kakve fotografije. U ponudi imamo 9 dimenzija u panoramskom i kvadratnom formatu na koje se fotografije ispisuju izravno na komad pravog drveta. Ako voliš pomalo rustikalan izgled, ova će ti se vrsta sigurno svidjeti.

Fotoplatno

Ako si više tip za fotoplatno, i njega možeš odabrati u raznim formatima i veličinama koje će biti predivan dodatak dnevnom boravku ili prostoriji po tvom izboru. Tvoje najljepše uspomene bit će zategnute na drveni okvir, a odlična kvaliteta tiska umjetničkog platna će boje učiniti još briljantnijima. Ako želiš, za fotoplatno možeš odabrati jednu od naše dvije vrste okvira i tako ih učiniti još drugačijima i dati prostoru poseban ugođaj.

Fotografija iza akrilnog stakla

Kod fotografije iza akrilnog stakla nudimo dvije opcije izrade. Tvoju fotografiju možemo otisnuti na originalni fotopapir i zatim je zalijepiti iza akrilnog stakla ili ju možemo tiskati direktno na akrilno staklo. Na koji se god način odlučiš, akrilno će staklo fotografijama dati posebnu dubinu i lijepo će krasiti bilo koji moderno uređen prostor. Kao što možeš vidjeti na slici iznad, na zidne dekoracije možeš postaviti i više fotografija, ako se ne možeš odlučiti za samo jednu ili ako želiš nekoliko njih na jednom mjestu.

Hexxas

Pomoću hexxasa svoje najdraže motive možeš smjestiti čak i u najmanji prostor. Budući da šesterokutne pločice možeš rasporediti kako želiš, sigurno će savršeno pristajati tvom posebnom kutku u kojem će te uvijek podsjećati na predivne trenutke. Za ljepši i efektniji izgled preporučujemo odabir fotografija u sličnim nijansama boja ili crno-bijele fotografije. Ovu zidnu dekoraciju uvijek možeš nadopunjavati novim fotopločicama koje jednostavno možeš dodati i prilagoditi već postojećima. Radi se o najunikatnijoj vrsti zidne dekoracije kod koje s više pločica možeš prikazati samo jednu fotografiju ili pak stvoriti kolaž različitih fotografija.

Posteri u okviru

Svoje razigrane motive možeš postaviti i na postere unutar okvira i tako stvoriti još ugodniju atmosferu kod npr. svog radnog stola. Ako je tvoj radni prostor dosta malen, s ovakvim ga zidnim dekoracijama lako možeš vizualno odvojiti od drugih prostorija i staviti u fokus. Stručnjaci preporučuju da je s vremena na vrijeme dobro maknuti pogled s ekrana, a s ovakvim motivima će ti to biti vrlo jednostavno jer ćeš u njima pronaći „mjesto“ za opuštanje i napraviti potrebnu pauzu od posla koji trebaš obaviti kod kuće.

Višedijelni zidni dekor

Ako imaš više fotografija koje zajedno tvore posebnu priču, osim hexxasa nudimo i višedijelni zidni dekor kod kojeg možeš odabrati vrstu zidne dekoracije koju želiš (npr. fotoplatno, galerijski tisak ili poster) i u koliko ćeš ju dijelova rasporediti. Za najbolji efekt preporučujemo ostavljanje malog razmaka između svake slike. Ovakve će zidne dekoracije zasigurno uljepšati svaku prostoriju i istovremeno podsjećati sve ukućane na divne zajednički provedene trenutke.

Oživi svoje najljepše fotografije kao zidne dekoracije i podijeli ih s nama označavanjem @cewehrvatska na našem Instagram i Facebook profilu.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor