Jul
8
2020

Brza i jednostavna izrada fotografija

Želiš brzo razviti nekoliko fotografija ili ti treba samo jedna za okvir?

Nekome se bliži rođendan, a treba ti super poklon u zadnji čas?

Bez brige, imamo rješenje! 😉

Uz pomoć naših CEWE fotokioska za trenutni ispis fotografija, koji se nalaze na preko sto lokacija u Hrvatskoj (u dm, Müller i Kaufland poslovnicama), sada svoje omiljene fotografije možeš razviti brzo i jednostavno na licu mjesta! 🙂

Proces trenutne izrade fotografija je vrlo lagan i intuitivan. Na CEWE fotokiosk možeš se spojiti i učitati fotografije mobitelom (putem kabla ili Bluetootha), USB-om, memorijskom karticom ili CD/DVD-om nakon čega odabireš format i dizajn za fotografije koje ćeš razviti. Nakon što ti se izrade sve fotke, uzmaš listić koji sadrži kod i iznos narudžbe i plaćaš ih na blagajni poslovnice.

Uz klasične formate fotografija, također postoje opcije za izradu kreativnih fotografija kod kojih možeš odabrati različite dizajnerske predloške s tekstom ili šarenim okvirima i na taj ih način učiniti još posebnijima. Osim fotografija, na CEWE fotokiosku možeš izraditi i nešto drugačije fotoproizvode, kao što su npr. čestitke, fototraka i fotokolaž. Pozabavi se s raznim opcijama i izradi fotoproizvod koji će izgledati super kao dekoracija u tvom ili tuđem domu.

Zanima te i želiš razviti svoje fotografije?

Pronađi najbližu poslovnicu s CEWE fotokioskom i izradi ih za čas!

Na lijevoj je slici prikaz CEWE fotokioska kakav se nalazi u Müller i Kaufland poslovnicama, a na desnoj kakav ćeš pronaći u dm-u.

Nakon što izradiš svoje fotografije ili druge fotoproizvode, podijeli svoje iskustvo i konačni uradak s nama – označavanjem @cewehrvatska na našem Instagram i Facebook profilu.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor