Sep
15
2020

Čuvanje dječjih uspomena u CEWE FOTOKNJIZI

Kreiranje fotoknjige s najljepšim fotografijama djeteta prekrasan je način dokumentiranja ranih godina života te pruža poseban opipljivi oblik čuvanja uspomena u kojem možeš uživati još godinama nakon izrade i na taj se način prisjećati omiljenih trenutaka s djetetom u starijoj dobi.

U ovom ti blogu donosimo nekoliko savjeta uz koje lako možeš početi s oblikovanjem jedinstvene CEWE FOTOKNJIGE koju u našem besplatnom fotoprogramu „CEWE Fotosvijet“ možeš urediti u potpunosti po svom ukusu.

Što uključiti u fotoknjigu s fotografijama djece

Fotoknjigu možeš upotrijebiti za bilježenje raznih značajnih trenutaka, kao što je na primjer slika prvog ultrazvuka ili skenirana kopija djetetovog rodnog lista. Također, razmisli koje bi posebne predmete svog djeteta voljela imati zauvijek, fotografiraj ih i zatim sačuvaj u obliku fotografije na stranicama fotoknjige. Na taj ćeš način sve bitno imati na jednom mjestu i neće ti zauzimati previše prostora. U fotoknjigu također možeš uključiti djetetovu prvu riječ, mjerenje visine i težine, fotografije prvog rođendana i Božića, čestitke rodbine i prijatelja i još mnogo toga. 😊

Dodaj rukom napisane detalje

Ako u fotoknjigu naknadno želiš dodati tekst pisan rukom, za vrstu tiska odaberi mat digitalni tisak po kojem se lako može pisati i učini svoju fotoknjigu još kreativnijom. Pri samoj izradi u fotoprogramu neke stranice ili dijelove stranica možeš ostaviti praznima te im kasnije ručno dodati željene detalje, npr. lijepe želje i potpise svih članova obitelji. Uz pomoć fotoprograma „CEWE Fotosvijet“ i tvoje mašte, mogućnosti dizajna fotoknjige su neograničene, što znači da fotoknjigu možeš izraditi kako god želiš, uz odabir bilo koje vrste tiska i uveza.

Dokumentiraj određeno vremensko razdoblje

Kad imaš dijete, vrijeme leti. Baš je iz tog razloga upravo fotoknjiga savršen način bilježenja i čuvanja svih dragocjenih trenutaka, kao što su na primjer prvi osmjesi ili prvi susreti bebe s obitelji. Sakupljanje najljepših fotografija i posebnih uspomena može ti pomoći da malo usporiš ubrzano vrijeme i prisjetiš se tih trenutaka putem omiljenih fotografija koje će zauvijek imati mjesto u unikatnoj fotoknjizi.

Ako imaš malo dijete, jedna od ideja je dokumentiranje duljeg perioda života, na primjer na razdoblje od pet godina. Osim što možeš prikazati sve prve prekretnice u odrastanju, moći ćeš i dodati fotografije prvog dana u školi i pravilno dokumentirati putovanje od bebe do male osobe.

Ako imaš puno fotografija iz svake godine, za svaku možeš izraditi jednu godišnju fotoknjigu u kojima ćeš detaljnije po mjesecima prikazati sve što su radili, proživjeli i postigli u svakoj pojedinoj godini. Godišnje fotoknjige također mogu biti predivan poklon za rođendan ili Božić.

Dodaj različite dizajnerske elemente

Jedna od brojnih mogućnosti unutar fotoprograma je upravo dodavanje različitih pozadina, elemenata, maski i okvira koje možeš koristiti za dodatno uređivanje svojih fotografija i samih stranica. U ponudi ćeš pronaći mnogo različitih dizajnerskih elemenata koje možeš upotrijebiti za ukrašavanje fotografija, dodavanje boja stranicama i bolje privlačenje pozornosti.

Preporučujemo ti da prođeš kroz sekciju s clipartovima koja se nalazi u lijevoj strani izbornika jer u istoj (u padajućem izborniku) možeš pronaći bezbroj elemenata prema raznim kategorijama (na slici iznad prikazan je odabir elemenata za kategoriju „Beba“).

Dodaj završni detalj

Završni detalj koji će tvoju fotoknjigu sigurno učiniti još posebnijom je opipljivi premaz na koricama. Možeš birati između sjajne, zlatne, srebrne i ružičasto-zlatne opcije koju možeš primijeniti na slova i pojedine elemente. Osim što ih krasi divan odsjaj, osjete se i na dodir što ih svakako izdvaja od ostalih mogućnosti dodatnog uređivanja fotoknjige.

Uz pomoć našeg fotoprograma, u fotoknjigu možeš dodati i videozapis koji naknadno možeš gledati na svom mobitelu skeniranjem QR koda koji se sam generira na stranici kada odabereš video koji želiš priložiti. Ako imaš video prvih koraka ili osmijeha svog djeteta, postavi ih u fotoknjigu uz koju vrlo lako možeš ponovno proživjeti te najljepše trenutke.

Pokloni najljepše uspomene

Osim što je predivan čuvar uspomena, CEWE FOTOKNJIGA idealan je poklon za bilo koju prigodu. Ako imaš puno fotografija koje bi još bolje izgledale u fizičkom obliku, naruči bilo koju vrstu fotoknjige, dizajniraj ju kako god želiš i iznenadi svoju obitelj i prijatelje!

Od 9 ponuđenih formata, 6 vrsta tiska i 5 vrsta uveza, sigurno ćeš pronaći idealnu za sebe ili kao poklon voljenim osobama. 😊

Ako ćeš fotoknjigu kreirati prvi put, svakako pogledaj našu video uputu za izradu i inspiriraj se dosadašnjim uzorcima korisnika.

Ovdje možeš pronaći cijene i rokove isporuke prema svim formatima i ostalim specifikacijama.

Bit ćemo sretni ako nas označiš na Instagram ili Facebook profilu uz prikaz svog primjerka i dijeljenje svojih dojmova. 😉

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor