Sep
18
2020

CEWE FOTOKNJIGA kao savršen poklon za rođendan

Bliži se rođendan voljenoj osobi kojoj želiš pokloniti poseban i personalizirani poklon?

Bez brige, imamo rješenje, a potrebne su ti samo vaše zajedničke fotke i malo kreativnosti! 😊

CEWE FOTOKNJIGA idealan je i osoban dar jer ju u potpunosti uređuješ po svom ukusu, što znači da ju za poklon možeš dizajnirati u stilu za koji znaš da će se sigurno svidjeti osobi za koju je poklon, s vašim najljepšim zajedničkim uspomenama.

U nastavku ti donosimo nekoliko ideja za kreiranje fotoknjige koja će sigurno učiniti svaki rođendan nezaboravnim.

Pošalji znak pažnje voljenoj osobi

Ako se možda ne možeš vidjeti s osobom na rođendan ili predati poklon osobno kada želiš, možeš ju razveseliti s direktnom pošiljkom paketa na njenu/njegovu adresu. S poklonom u poštanskom sandučiću ćeš sigurno oduševiti voljenu osobu, pogotovo kada vidi da se radi o vašim zajedničkim uspomenama pretočenim na stranice unikatne fotoknjige.

Za takvu direktnu pošiljku možeš odabrati manji format fotoknjige koja će super odgovarati malom paketu koji stane u poštanski sandučić. Na gornjoj je slici prikazana kompaktna panoramska fotoknjiga s uvezom poput knjižice i digitalnim tiskom, a također ju možeš kreirati s tvrdim ili mekim uvezom. Za vrstu tiska možeš odabrati jednu od tri opcije digitalnog tiska ili fotopapira: sjajni, mat ili ekstra mat. Razlike u vrstama tiska možeš pronaći na našem blogu, a ponudu malih fotoknjiga možeš pogledati ovdje.

Kreiraj vrhunski poklon za poseban rođendan

Za jubilarne rođendane ili druge posebne prilike vrijedi naručiti nezaboravan poklon uz koji će se osoba moći prisjećati omiljenih trenutaka prikazanih u velikom formatu. Zamoli obitelj i prijatelje da prikupe najbolje fotografije i od najljepših uspomena kreiraj fotoknjigu u većem formatu, kao što je to XL ili XXL panoramska fotoknjiga.

U našem fotoprogramu „CEWE Fotosvijet“ lako možeš kreirati fotoknjigu kakvu želiš i upotrijebiti različite opcije za uređivanje pa ti svakako preporučujemo da se poigraš s dizajnom jer možeš stvoriti uistinu posebnu fotoknjigu, uz dodavanje teksta, raznih elemenata, okvira za slike, različitih pozadina, stilova i još puno toga!

Ako želiš istaknuti naslov i elemente na prednjoj i zadnjoj strani, upotrijebi opipljivi premaz na koricama koji ima poseban odsjaj i koji možeš postaviti u jednu od 4 ponuđene opcije: sjajnu, zlatnu, srebrnu ili ružičasto-zlatnu varijantu. Uz tu će opciju fotoknjiga izgledati još efektnije!

Stvori vremensku liniju vašeg prijateljstva

Svaki trenutak koji ste zajedno proživjeli/e budi posebne osjećaje kada ih ponovno gledate putem fotografija u opipljivom obliku. Odvoji neko vrijeme i prođi kroz galeriju slika koju imaš sa svojim voljenim osobama i pronađi najbolje fotografije koje ćeš ovjekovječiti i dodatno urediti na stranicama jedinstvene fotoknjige.

Ako ćeš trenutke povezati s godinama, kroz fotoknjigu ćete zajedno moći proputovati kroz vrijeme predivnih uspomena, a takav rođendanski poklon sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Oživi zajedničke uspomene s putovanja

Kad se vratimo s putovanja ili kraćeg izleta, još se danima prisjećamo lijepo provedenih trenutaka, zar ne? Upravo ih iz tog razloga vrijedi sačuvati u obliku fotoknjige koja će te uvijek podsjećati na te nezaboravne uspomene. Bez obzira je li riječ o obiteljskom odmoru ili putovanju s prijateljima, sakupi omiljene fotografije i pospremi ih u fotoknjigu koju dizajniraš kako želiš.

Ako imaš nekoliko fotografija u panoramskom formatu, za vrstu tiska fotoknjige ti preporučujemo odabir fotopapira jer ćeš ju na istom moći prikazati preko obje stranice, a da ti se dio u sredini ne izgubi.

Kreiraj drugačiju fotoknjigu

Ako nemaš puno fotografija s voljenim osobama, a želiš im pokloniti fotoknjigu, uvijek možeš dodati fotografije koje imaš te uz njih dodati razne citate, osobne poruke, slike nekoga ili nečega što ta osoba voli i što ju veseli. Također možeš skenirati putne karte, ulaznice za koncert na koji ste skupa išli/e ili napraviti sliku vaših zajedničkih poruka koje će vas uvijek nasmijati. Upotrijebi maštu i napravi drugačiju fotoknjigu koja će uz sve zajedničke uspomene sigurno oduševiti tvoju voljenu osobu! Sve to vrlo lako možeš prebaciti na stranice fotoknjige koju kreiraš u našem fotoprogramu na računalu.

Na našem YouTube kanalu možeš pogledati video uputu za izradu fotoknjige, a na ovoj poveznici pronaći dosadašnje uzorke korisnika za inspiraciju.

Bit ćemo sretni ako nas označiš na Instagram ili Facebook profilu i pokažeš nam svoju fotoknjigu, pogotovo ako nam odlučiš pokazati dojmove osobe koja ju je dobila za poklon.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor