Sep
25
2020

Nova verzija programa „CEWE Fotosvijet“

Predstavljamo potpuno redizajniranu i ažuriranu verziju našeg fotoprograma „CEWE Fotosvijet“ za oblikovanje i naručivanje CEWE FOTOKNJIGE i ostalih fotoproizvoda. Ako ti je fotoprogram već poznat i sve naše proizvode naručuješ putem istog, svakako preuzmi novu verziju jer ti uz još bolje korisničko iskustvo donosimo razne druge novosti i poboljšanja! 😊

U ranijoj blog objavi pisali smo o novim fotoproizvodima koji se također pojavljuju u ovoj verziji programa – ako te zanima o kojima se proizvodima radi, klikni ovdje.

Ažurirani pregled fotoproizvoda

U izborniku fotoprograma lako i jednostavno prema kategorijama možeš odabrati željeni fotoproizvod. Ako se na primjer odlučiš na izradu CEWE FOTOKNJIGE, vidjet ćeš da je pregled različitih vrsta još jasniji te izgleda ovako:

Opcije oblikovanja i upotreba ponuđenih predložaka

Ako se odlučiš na kreiranje fotoknjige bez pomoći Asistenta, na samom će ti se početku otvoriti prozor koji će ti ponuditi izbor unaprijed pripremljenih predložaka dizajna za tvoju fotoknjigu. Naravno, možeš odabrati opciju bez predloška (gdje sam/a dizajniraš potpuno prazne stranice) ili pak odabrati jedan od predložaka i tako izraditi svoju fotoknjigu u samo nekoliko trenutaka.

Na slici ispod je prikazan primjer oblikovanja CEWE FOTOKNJIGE s određenim predloškom.

Svjetla ili tamna radna površina

Najnovija verzija fotoprograma donosi potpuno novu opciju, a to je odabir svjetle ili tamne pozadine za tvoju radnu površinu. Željeni način rada možeš vrlo lako primijeniti – samo klikni na „Postavke“ u gornjoj alatnoj traci. Uz to, možeš prilagoditi i neke druge parametre, kako bi ti rad u fotoprogramu bio što ugodniji.

Opis fotoproizvoda

Za detaljniji uvid u naše fotoproizvode osvježili smo i dodali opise kako bi ti odabir bio još lakši. Na slici ispod prikazan je pregled svih vrsta tiska za CEWE FOTOKNJIGU sa dodatnim informacijama.

Na prvi pogled

Tvoja je radna površina vidljiva odmah, zajedno sa svim važnim alatima za uređivanje. Alati koji su ranije bili u gornjem izborniku sada su postavljeni s desne strane i nude još više opcija.

1. Klikom na dvostruku strelicu s lijeve strane možeš sakriti izbornik dizajna i tako dobiti više prostora, tj. širi prikaz projekta na kojem radiš.

2. Radnu površinu također možeš povećati pomicanjem okvira prozora s lijeve strane, kao što je prikazano na slici iznad.

3. U donjem lijevom kutu nalazi se strelica koja će te voditi na instalaciju dodatnih stilova, dizajnerskih predložaka, pozadina, maski i okvira za željeni projekt.

4. Pomoću ikonica koje se nalaze na donjoj lijevoj strani trake možeš odabrati minijaturni prikaz stranica CEWE FOTOKNJIGE ili fotokalendara.

5. Tri važne opcije za oblikovanje stranica fotoknjige sada se nalaze zajedno na jednom mjestu – u gornjem desnom kutu („Obradi“, „Rasporedi“, „Ukrasi“). Pomoću tih opcija elemente dizajniraš u potpunosti po svom ukusu – možeš mijenjati veličinu fonta, boje elemenata, rasporede itd.

Nadamo se da ćeš uživati u našoj novoj verziji fotoprograma. S ovim promjenama odlučili smo ti postupak kreiranja fotoproizvoda učiniti još zabavnijim i lakšim, ali i kreativnijim. 😉

Ako će ti ikad trebati pomoć pri oblikovanju bilo kojeg CEWE fotoproizvoda, slobodno se javi našoj korisničkoj podršci na broj 01 777 6435 ili mail info@cewe.hr.

CEWE FOTOKNJIGA

Najviše mogućnosti uređivanja u fotoprogramu nudimo upravo za CEWE FOTOKNJIGU u kojoj i korice i stranice dizajniraš u potpunosti po svom ukusu!

Odaberi željeni format, uvez i vrstu papira i kreiraj posebnu knjigu uspomena za sebe ili kao poklon voljenim osobama. Na fotografiji iznad možeš vidjeti uzorak fotoknjige Sandre Petrač koja je svoje fotografije posložila na veliku panoramsku fotoknjigu s ekstra mat fotopapirom i tvrdim uvezom te ih posebno ukrasila raznim elementima, tekstom i okvirima za slike.

Bit ćemo sretni ako i ti svoje uzorke odlučiš podijeliti s nama označavanjem @cewehrvatska na Instagram ili Facebook profilu.

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor