Sep
29
2020

Video u CEWE FOTOKNJIZI

Znaš li da na stranice CEWE FOTOKNJIGE možeš postaviti i video za koji će se generirati QR kôd koji kasnije možeš očitati putem svog mobitela i uživati u istom kad god poželiš? 😊

Lako je i jednostavno! Prođi kroz naših 5 koraka u nastavku teksta i uz nekoliko klikova kreiraj još posebniju fotoknjigu unutar fotoprograma „CEWE Fotosvijet“, uz koju ćeš se uvijek moći prisjećati svih svojih omiljenih uspomena u obliku fotografija ili videozapisa. 😉

Prije nego što započneš s procesom dodavanja videozapisa na stranice svoje fotoknjige, uzmi u obzir sljedeće:

  • video može trajati maksimalno 5 minuta
  • video možeš pohraniti na 3, 5, 10 ili 30 godina (pohrana se dodatno naplaćuje)
  • QR kodove možeš očitati pomoću svog pametnog telefona (ako aplikaciju već nemaš na svom mobitelu, možeš ju preuzeti u App Store-u ili Google Play Store-u)

5 koraka za dodavanje videozapisa u CEWE FOTOKNJIGU

Ako još uviješ nemaš fotoprogram „CEWE Fotosvijet“ na svom računalu, preuzmi ga ovdje i započni s izradom svoje jedinstvene fotoknjige jer ti isti, uz dodavanje videozapisa, nudi brojne mogućnosti uređivanja. 😊

Preporučujemo ti da, prije no što kreneš s kreiranjem svoje fotoknjige, pripremiš sve fotografije i videozapise u jednom folderu jer će ti samo dizajniranje nakon toga biti puno lakše. Nakon što odabereš stil za svoju fotoknjigu, slijedi jednostavne korake u nastavku za dodavanje videozapisa.

1. korak

Nakon pripreme foldera sa svim fotografijama i videozapisima koje želiš uključiti u svoju CEWE FOTOKNJIGU, jednostavno pronađi željeni videozapis i povuci ga na stranicu koju želiš.

Kao što možeš vidjeti na slici ispod, QR kôd će se generirati odmah nakon povlačenja videozapisa na stranicu te ćeš uz pomoć istog kasnije lako moći očitati i pogledati svoj video.

2. korak

Filmsku traku koja se pojavila pri dodavanju videozapisa možeš mijenjati, povećavati i premještati po želji, koristeći iste alate kao i za fotografije.

3. korak

Ako želiš urediti filmsku traku, dvaput klikni na nju kako bi ti se otvorio prozor za dodatno uređivanje. Na slici ispod možeš vidjeti koje ti se sve mogućnosti nude, npr. okvir filmske trake možeš u potpunosti ukloniti, kao i dodati više od jedne fotografije koje će se prikazivati unutar filmske trake na stranici fotoknjige.

4. korak

Ako ti se ne sviđa prikaz filmske trake, ukloni okvir, a fotografiju koja je postavljena za videozapis dodatno uredi sa željenim maskama ili okvirima koje ti fotoprogram nudi.

5. korak

Ako radiš fotoknjigu za poklon i želiš da sadržaj videozapisa bude iznenađenje, ukloni filmsku traku i pripadajuću fotografiju, a QR kôd postavi na drugu fotografiju.

I to je to! Nadamo se da te ovaj blog post inspirirao i da ćeš u svoju sljedeću fotoknjigu uz najljepše fotografije uvrstiti i videozapis. 😊

Ako još nikad nisi kreirao/la fotoknjigu i sad će ti biti prvi put, svakako pogledaj našu video uputu za izradu i inspiriraj se dosadašnjim uzorcima korisnika.

Također, ovdje možeš pronaći razlike u vrstama tiska, a ovdje cijene i rokove isporuke prema svim formatima i ostalim specifikacijama fotoknjiga.

Bit ćemo sretni ako svoj uzorak fotoknjige odlučiš podijeliti s nama označavanjem @cewehrvatska na Facebook ili Instagram profilu. 😉

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor