Oct
1
2020

Instagram nagradni fotonatječaj #MojTrenutakSreće

Organizator: CEWE Magyarország Kft. (HU12305412), s registriranim uredom na adresi: Béke u. 21-29., H-1135 Budimpešta, Mađarska

Instagram nagradni fotonatječaj #MojTrenutakSreće otvoren je za stanovnike Republike Hrvatske u dobi od 18 godina ili više, osim za zaposlenike tvrtke CEWE i njihovu obitelj te sve ostale koji su na bilo koji način povezani s organizacijom ili biranjem dobitnika natječaja.

Za sudjelovanje u ovom fotonatječaju nije potrebna kupnja ni narudžba CEWE fotoproizvoda.

Sudjelovanjem u ovom fotonatječaju sudionik se slaže sa svim uvjetima i pravilima.

Trajanje natječaja: 1.10. – 31.10.2020.

Uvjeti sudjelovanja:

 • sudionici trebaju podijeliti svoju fotografiju u svom Instagram storyju i upotrijebiti hashtag #mojtrenutaksrece
 • sudionici u svom Instagram storyju trebaju označiti Instagram profil @cewehrvatska
 • sudionici trebaju pratiti Instagram profil @cewehrvatska
 • sudjelovati se može samo na Instagram profilu (prijave putem Facebooka ili drugih društvenih mreža neće se uzimati u obzir)
 • sudjelovati se može s najviše 3 fotografije
 • fotografije s kojima se sudjeluje trebaju biti isključivo autorske
 • u slučaju da autor koristi nedozvoljene fotografije i da pravi autor fotografija traži naknadu štete, sudionik će pravom autoru podmiriti bilo kakvu štetu nastalu kršenjem autorskih prava
 • ako fotografije sadržavaju fotografije treće strane, sudionik će zatražiti pisanu suglasnost treće strane za korištenje istih (u slučaju nedostavljanja takve suglasnosti, sudionik ne smije koristiti fotografije treće strane)
 • ako storyji određenih sudionika nisu vidljivi zbog privatnosti njihovih profila, te se prijave neće uzimati u obzir
 • zadnje prijave koje će se uzimati u obzir će biti one koje su podijeljene najkasnije 31.10. do kraja dana (do ponoći)
 • sudjelovanjem u ovom fotonatječaju pristajete na korištenje fotografije od strane CEWE (isključivo dijeljenjem vaših Instagram storyja na profilu @cewehrvatska za potrebe proglašenja dobitnika)
 • na fotografijama je zabranjeno prikazivati osjetljivu vrstu sadržaja (seksualne, vjerske, ratne tematike koje vrijeđaju moral društva)
 • sudionici slobodno mogu dijeliti sadržaj vezan uz fotonatječaj na svojim društvenim mrežama
 • sudionici u svojim storyjima slobodno mogu označiti osobe kojima bi se fotonatječaj svidio i na taj ih način nominirati za sudjelovanje u istom

Pravila i upute za sudjelovanje u fotonatječaju:

 • Zapratite Instagram profil @cewehrvatska.
 • U svom storyju podijelite svoju fotografiju koja vas usrećuje.
 • Označite @cewehrvatska i upotrijebite hashtag #mojtrenutaksreće.

Najbolje će se fotografije podijeliti putem storyja na @cewehrvatska profilu koji će također biti sačuvani u naglasku „Trenuci sreće“ do početka studenog.

Početkom studenog (najkasnije 9.11.) će se od najboljih fotografija (koje zadovoljavaju gore navedene uvjete) iz naglaska „Trenuci sreće“ odabrati 10 pobjedničkih fotografija.

Ukupna vrijednost nagrada je 2.500,00 kn.

Nagrade su 10 vaučera za CEWE fotoproizvode koji će se moći iskoristiti do 28.2.2021.

Nagrade:

 • 1. mjesto: vaučer u vrijednosti od 1.000,00kn
 • 2. mjesto: vaučer u vrijednosti od 500,00kn
 • 3. mjesto: vaučer u vrijednosti od 300,00kn
 • 4. – 10. mjesto: vaučer u vrijednosti od 100,00kn

Organizator ima pravo otkazati ili izmijeniti uvjete sudjelovanja u fotonatječaju u slučaju povrede bilo kojeg primjenjivog zakona ili propisa izvan kontrole organizatora. O svim promjenama fotonatječaja sudionici će biti obaviješteni u najkraćem mogućem roku.

Organizator nije odgovoran za netočne detalje o nagradama koje bilo koja treća strana dostavi sudioniku.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novčana sredstva te vrijede samo kao vaučeri za naručivanje bilo kojeg CEWE fotoproizvoda do određenog datuma (koji će biti naveden u vaučeru) isključivo putem internet stranice cewe.hr ili fotoprograma „CEWE Fotosvijet“ preuzetog s iste.

Dobitnici će biti obaviješteni o pobjedi i osvajanju nagrade putem označavanja na Instagram storyju na profilu @cewehrvatska i putem privatne poruke, najkasnije do 9.11.2020.

Ako se dobitnike neće moći kontaktirati ili ako ne zatraže nagradu u roku od 10 dana od obavijesti, CEWE zadržava pravo povući nagradu i odabrati zamjenskog pobjednika.

Organizator će obavijestiti dobitnike kako i kada će im se dostaviti nagrada.

Odluka organizatora u vezi sa svim pitanjima vezanim za fotonatječaj će biti konačna, bez dodatnih korespondencija.

Sudjelovanjem u ovom fotonatječaju sudionik potvrđuje da se slaže sa svim uvjetima i odredbama.

Svi osobni podaci o dobitnicima koristit će se isključivo u skladu s važećim zakonima o zaštiti podataka u Hrvatskoj te se neće otkrivati trećoj strani.

Ovaj fotonatječaj ni na koji način ne sponzorira ni ne podržava Facebook, Instagram ili bilo koja druga društvena mreža. 

Cewe Blog

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor