Jan
20
2021

7 ideja za jedinstvene poklone za Valentinovo

Autor: Cewe Blog, Maša Okorn

Bliži se mjesec zaljubljenih! Ako još uvijek ne znaš što pokloniti svojoj boljoj polovici za Valentinovo, inspiraciju možeš pronaći ovdje. Personalizirani pokloni poseban su izbor jer voljenu osobu možeš razveseliti zajedničkim sjećanjem u unikatnim oblicima.

1. CEWE FOTOKNJIGA

Predstavi svoju ljubavnu priču zajedničkim fotografijama na stranicama jedinstvene fotoknjige koja će zauvijek sačuvati vaše najljepše uspomene. Iznenadi voljenu osobu prikupljenim nezaboravnim trenucima poput fotografija s prvog druženja, sa zajedničkih putovanja i sl. Stranice s fotografijama možeš dodatno začiniti tekstom, različitim pozadinama, okvirima, maskama, isječcima čak i video uspomenama. Pronađi savjet za dizajn ovdje, a naš besplatni program za dizajn fotografija dostupan je jednim klikom, možeš ga preuzeti ovdje.

2. Emajlirana šalica/lončić

Jedna od novosti u CEWE ponudi je prekrasna emajlirana šalica! Dizajniraj šalicu po svom ukusu, ukrasi je fotografijom koja će tvojoj voljenoj osobi uljepšati svako jutro. Šalica je, zbog svoje izdržljivosti, idealna i za putovanja, kampiranja ili planinarenja. Treba ti samo jedna omiljena fotografija i imaš sjajan poklon!

3. Maskice za mobitel

Zajednička fotografija definitivno će se lijepo uklopiti na maskici za mobitel i uvijek će tvoju bolju polovicu podsjećati na divne zajedničke trenutke. Odaberi vrstu maskice, prenesi željenu fotografiju i jedinstveni poklon je ovdje!

Savjet: Kako biste se još više povezali, možeš dizajnirati dvije maskice – za svakog po jednu. Možeš ih ukrasiti istom fotografijom ili dodati fotografiju bolje polovice na svoju i obrnuto. Mogućnosti su bezbrojne, a kreativnost u tvojim rukama!

4. Fotoplatno

Oživi sve svoje omiljene trenutke fotografijama velikog formata. Na taj način će nezaboravna sjećanja još više doći do izražaja, ispuniti vaš dom s još više topline i ljubavi, a moći ćete im se diviti svaki dan!

5. Fotomagneti u obliku srca

Fotomagneti su savršen ukras za hladnjak, stolnu svjetiljku ili ploču za pisanje. Skupi neke od svojih najdražih uspomena – po jednu za svaku godinu ljubavi, zbirku nasmiješenih trenutaka, po jednu sa svakog putovanja… Deset malih magneta u lijepoj ambalaži prekrasan su ukras i vrlo poseban poklon.

6. Fotografije

Ako imaš puno fotografija na raznim uređajima i u raznim datotekama, a ne znaš koju iskoristiti za poklon, zašto ne razviti sve i pokloniti uspomene na fotografijama? Od klasičnih formata do retro fotografija – tvoje fotografije će biti još posebnije s predlošcima dizajna i različitim okvirima.

Možeš i stvoriti kolaž od fotografija i postaviti ih u obliku srca kako bi ambijent za Valentinovo tvojoj omiljenoj osobi bio još ugodniji!

7. CEWE fotoknjiga PURE

Format fotoknjige koji je toliko poseban da ima svoju aplikaciju! Ovaj simpatični proizvod idealan je ako voliš manje formate fotoknjige vrhunske kvalitete i modernog dizajna. Fotoknjiga u koju idu, ni manje ni više, nego točno 22 fotografije. Nakon što pripremiš točno toliko fotografija, potrebno je nekoliko minuta za izradu i ovaj krasni poklon je spreman za narudžbu.

Pogledaj PURE video!

Hoćeš li kreirati neki od naših fotoproizvoda? Sretni smo što kroz naše proizvode možeš izraziti svoju kreativnost!

Podijeli ih s nama na Instagram i Facebook profilu, koristi hashtag #cewehrvatska.

Želimo ti sretno kreiranje savršenog poklona! 😊

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor