Apr
27
2021

Tvoja godina u receptima – Kreiraj svoju CEWE FOTOKNJIGU recepata

Autor: Maša Benedik

Nakon godine koje smo uglavnom proveli kod kuće, mnogi od nas su odvojili vrijeme za pečenje i kuhanje. Teško da postoji osoba koja nije pokušala ispeći svoj prvi kruh s kvascem tijekom karantene, kruh od banana postao je klasik, a ostalo je i dovoljno vremena za isprobavanje svih novih recepata s našeg popisa. Želiš li svoja kulinarska postignuća sačuvati na najživopisniji način? Osmisli svoju CEWE FOTOKNJIGU recepata i u nju sakupi sva svoja omiljena jela!

Pripremili nekoliko ideja i savjeta za dizajn, sigurni smo da imaš fotografije svojih kulinarskih uspješnice i da imaju

1. Tematika fotoknjige recepata

Uživaš li u pečenju slastica i kolača kojih u protekloj godini nije nedostajalo? Možda si novopečeni majstor roštilja ili domaćih pljeskavica? Ili je indijska kuhinja ponovno na tvom popisu kulinarskih vještina.

Predlažemo da se unaprijed odlučiš za temu fotoknjige recepata.

Na primjer:

  • Sve Tinine slastice
  • Majstor roštilja
  • Indijska kuhinja by Tea
  • Lockdown recepti
  • Volimo začine
2. Struktura fotoknjige recepata

Kad je riječ o strukturi, potrebno je obratiti pažnju na to što sve želiš uključiti u svoju kuharicu. Želiš li samo sačuvati lijepe fotografije svojih kulinarskih kreacija ili želiš kreirati pravu knjigu recepata s postupcima pripreme?

U drugom slučaju, savjetujemo da kao format odabereš Veliku Panoramsku CEWE FOTOKNJIGU. Savršene dimenzije stranica koje uključuju popis sastojaka, proces i fotografije. Za još profesionalniji izgled odaberi svoju najbolju fotografiju jela i upotrijebi je kao pozadinu. Da bi se to postiglo, samo klikni desnom tipkom miša i odaberi ‘Kao pozadinu’.

3. Obiteljska kuharica

Jesi li iz obitelj kuhara ili postoji neki sjajan recept koji se desetljećima prenosi s koljena na koljeno? Zamoli ostale članove obitelji da podijele svoje omiljene recepte ili baku za taj tajni recept za sarme koje nitko ne zna tako dobro napraviti. Tako možeš stvoriti „Fotoknjigu recepata obitelji Kovač“ ili joj dati još kreativniji naslov, poput „Delicije Novakovih“. Ne zaboravi uključiti nekoliko zajedničkih fotografija s obiteljskog okupljanja za stolom punim delicija.

Za još jači efekt možeš dodati portret člana obitelji koji je pridonio svakom receptu. Na taj način će vaša obiteljska kuharica biti savršena!

4. Predivan poklona za tvoje najmilije

Kombiniranje svih obiteljskih recepata u jedinstvenoj fotoknjizi recepata prekrasan je način da zauvijek sačuvaš svoju obiteljsku tradiciju i jela. Obiteljska fotoknjiga recepata je i izvrstan poklon za svaku priliku. Razveseli baku za njezin rođendan, sigurni smo da će joj se osmijeh proširiti licem kad vidi da su uključeni i njezini recepti. Iznenadi cijelu obitelj istim receptom u CEWE FOTOKNJIZI za Božić i svi će rado pregledavati i pronaći svoj doprinos u knjizi. Ili pokloni obiteljsku kuharicu svojoj kćeri da nastavi obiteljsku tradiciju pripreme jela. Ne postoji ljepši i osobniji dar.

Dodatni savjet: Budući da u posljednjih godinu dana neke članove obitelji nismo vidjeli puno puta, ovakav poklon je prekrasan način da ostanete povezani i sjetite se zajedničkih trenutaka za pamćenje.

Radujemo se što ćemo vidjeti sve vaše kreacije! Podijeli ih s nama na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram. Sigurni smo da će sve fotoknjige recepata biti izvrsne!

Uživaj u kreiranju!

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor