Apr
29
2021

Kako svoje uspomene možeš pretvoriti u najljepše zidne dekoracije za svoj dom

Autor: Josipa Sorić

Kada razvijemo samo jednu fotografiju neke lijepe uspomene i stavimo je u okvir na vidljivo mjesto u stanu osjećamo se ponosno i kao da smo učinili nešto lijepo za nas i naše najdraže. Povećavamo osjećaj zajedništva s bližnjima i osjećamo ponos radi lijepih zajedničkih obiteljskih fotografija i lijepih životnih trenutaka. Čak ako se na fotografiji nalazi samo  jedan od članova obitelji, prijatelja, naš parter ili mi sami, samo jednom istaknutom fotografijom kao da osobi na fotografiji odajemo neku vrstu časti i ponosa na taj jedan lijep trenutak.

Ako ti je poznat ovaj osjećaj onda znaš da za njim ide i želja da što više takvih lijepih trenutaka na fotografijama želiš istaknuti i podijeliti sa svim svojim kućnim prijateljima i članovima obitelji. Okviri su predivan način da to ostvariš pa ćeš ih osim po raznim komodama i ormarićima početi i vješati na zid. Neki odu toliko daleko da imaju po čitav jedan zid prepun manjih formata okvira i fotografija. Neki će htjeti istaknuti samo jedan motiv ili nekoliko njih.

Bilo kako bilo, neiscrpan je izvor ideja i načina kako svojim uspomenama možeš ukrasiti svoje zidove i napraviti svoju osobnu galeriju predivnih trenutaka, ljudi ili pejzaža.

Mi u CEWE-u vrijedno radimo kako bismo inovirali i ponudili ti još više opcija i načina da izraziš svoju kreativnost. Tako je i sa zidnim dekorima. Pogledaš li naš izbor zidnih dekora tvoja mašta i želje za kreiranjem još novih načina da istakneš svoje uspomene postat će još veća i jača.

Svaki od naših zidnih dekora možeš kreirati doslovno u nekoliko minuta, naručiti ga uz pomoć naše cewe.hr stranice, besplatnog fotoprograma ili mobilne aplikacije.

Donosimo ti nekoliko starih i nekoliko novih načina da oživiš svoje najdraže trenutke i dekoriraš svoj prostor uspomenama ili pak u nekoliko trenutaka kreiraš savršen poklon za dragu osobu.

1. Fotoplatno

Format koji vam je zasigurno poznat. Kvalitetan, a opet jednostavan i lagan, zidno platno je format na kojem će svaka fotografija zablistati. Veliki izbor dimenzija i formata daje ti mogućnost da ovaj zidni dekor prilagodiš željenoj fotografiji i prostoru baš onako kako tebi to odgovara.

2. Hexxas

Ove šesterokutne ploče zaista su poseban način za predstavljanje tvojih uspomena. Mogućnost kombinacija hexxas ploča i kreiranja višedijelne slike ostavlja prostora za kreativnost i neobične kombinacije dekoriranja tvojih zidova. Postoje dvije opcije dimenzija, napravljene od pjenastog poliestera dolaze sa svim potrebnim pomagalima kako bi se precizno postavili na zid.

3. Višedijelni zidni dekori

Kada se radi o višedijelnim dekorima, oni nisu vrsta već način slaganja zidnih dekora. Tako od tvoje odbrane slike i željene vrste dekora (slikarsko platno, galerijski tisak ili XXL poster) u više primjeraka možemo složiti višedijelni dekor.

4. Fotografija na drvu

Za sve koji vole miris drva i prirodni ambijent, ovo je pravi način da sačuvaju svoje uspomene i od njih naprave prava mala remek djela. Ovisno o veličini, Fotografija na drvu sastoji se od 2 do 8 komada drva debljine 4 cm. Posebno, zar ne?

5. Galerijski print

Na ovom atraktivnom formatu digitalne fotografije tiskaju se s UV direktnim tiskom te su postavljane iza 4 mm debelog akrilnog stakla, a na stražnjoj strani pričvršćene su s 3 mm debelom aluminijskom pločom. Tako će fotografije dobiti odgovarajuću stabilnost i sjaj pa će uspomene zasjati u najljepšem svjetlu.

Sve naši zidni dekori izrađuju se na materijalima visoke kvalitete kako bi dugo uljepšavale tvoj životni ili radni prostor i oduševljavale sve koji ih vide. Preporučamo ih i kao poklon koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Za još savjeta i inspiracije prati nas na našim Facebook i Instagram stranicama. Hvala ti! 😊

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor