May
13
2021

Kako mladenački stan dekorirati jednostavnim fotoproizvodima s najljepšim uspomenama

Autor: Josipa Vrsaljko

Samostalni mladenački život prepun je lijepih trenutaka. Bez obzira radi li se o samačkom život, suživotu s cimerima ili s partnerom, dinamičan život prepun dogodovština i lijepih trenutak je ono što obilježava ovaj period života. Mladenački stanovi često su i odraz tog dinamičnog života pa  nerijetko manjka onih sitnih dekorativnih detalja koji daju toplinu i estetski finiš životnog prostora. Umjesto klasičnih plakata ili praznih bijelih zidova, iskoristi svoju kreativnost i ukrasi svoj stan vlastitim fotografijama s putovanja, zabava, druženja i drugih spontanih trenutaka s prijateljima ili boljom polovicom. Kako?

Ne brini, imamo nekoliko ideja kako brzo i jednostavno pretvoriti svoj stan u trendi i ugodni prostor za boravak i druženje.

Instant print fotografije

Toliko smo te impresionirali da ćeš odmah započeti projekt? Nema problema, uz pomoć naših CEWE foto kioska, koje možeš pronaći u dm i Müller trgovinama širom Hrvatske, svoje omiljene fotografije možeš razviti u samo nekoliko trenutaka. Sve što ti treba je samo tvoj pametni telefon s kojeg možeš direktno prenositi fotografije. Sve što moraš učiniti je odabrati dimenziju fotografija koje želiš ispisati – i ispis može započeti. Kad su fotografije spremne, izvadi ih iz ladice foto kioska i već možeš požuriti kući s novim ukrasom za svoj stan.

Imaš li previše fotografija na telefonu i treba ti vremena da odlučiš koje ćeš razviti? Udobno se smjesti na kauč, u miru odaberi fotografije i pošalji svoju narudžbu u foto kiosk CEWE odmah od kuće. U roku od 15 minuta narudžba će te čekati na CEWE foto kiosku, kôd koji dobiješ unosi se samo prilikom potvrde narudžbe i fotografije će se odmah početi ispisivati.

Na gornjoj fotografiji možeš vidjeti i različite formate, dizajnerske dodatke i prijedloge za dizajn za još kreativnije fotografije.

Retro fotografije

Retro je opet ‘in’! Retro fotografije unose dašak prošlosti, ali istodobno su izuzetno funkcionalne i prikladne za upotrebu na razne načine. Dostupni su mnogi filtri, okviri i isječci za dodavanje boja tvojim fotografijama. Možeš ih naručiti putem interneta na CEWE web stranici, uz pomoć besplatne CEWE Fotosvijet aplikacije na tvom mobitelu. Retro fotografije dolaze u paketu od 16, 24 ili 32 komada, a uz to dobivaš i praktičnu kutiju – naravno u retro stilu.

Jednom kada primiš fotografije, pusti mašti na volju u dekoriranju stana ovim cool formatom fotografija.

CEWE FOTOKNJIGA Pure

Možda više voliš pohranjivati ​​uspomene u obliku foto knjige? CEWE FOTOKNJIGA Pure je minimalistička, praktična i šik. Kombinira čisti dizajn s jednostavnim dizajnom u samo nekoliko klikova, ali ipak ostavlja dovoljno slobode za osobni izričaj. Idealan je izbor za pohranu uspomena s kratkih putovanja, izleta, rođendana i druženja.

CEWEFOTOKNJIGA Pure je fotoknjiga na 22 stranice u praktičnom kvadratnom formatu dimenzija 15×15 cm. Dostupna je u tvrdom uvezu, s bijelom ili crnom pozadinom, a fotografije su digitalno tiskane na kvalitetnom mat papiru. Uvijek idu 22 fotografije, jedna fotografija po stranici.

Jako je slatka, a dobiješ je u dizajnerskoj kartonskoj futroli. Sjajno izgleda kao ukras na polici, zajedno s ostalim knjigama i dekoracijama. Tvoja će sjećanja uvijek biti pri ruci da ih pregledaš i opet proživiš. Osmijeh na licu je zagarantiran!

Fotoposter i ostali zidni dekori

Imaš li na umu jednu vrlo posebnu fotografiju koja ti je daleko najdraža? Ponosno je prikaži na zidu u većem formatu i uživaj u nezaboravnoj uspomeni svaki dan! Osim postera, svoje uspomene na zidu možeš prikazati i na mnogim drugim formatima zidnih dekora. Neiscrpan je izvor načina, formata i dimenzija na kojima možeš predstaviti svoje uspomene i kojima možeš kreativno dekorirati svoj prostor.

Nadamo se da smo te impresionirali i nadahnuli svojim idejama! Za još više savjeta za fotografije možeš nas pratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a također ćemo biti sretni kad vidimo tvoj stan dekoriran fotografijama. Označi nas u svojim objavama – @cewehrvatska, sigurni smo da će tvoj stan lijepo izgledati!

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor