Jun
9
2021

Jedinstvene dekoracije za vjenčanje

Kako bi vaše vjenčanje bilo nešto posebno

Nekoliko je događaja u životu koji će se zauvijek pamtiti. Jedan od njih je i vjenčanje, kao iznimno bitna ceremonija za dvoje ljudi koji se vole. Uljepšajte svoj dan originalnim i jedinstvenim ukrasima s vašim fotografijama, foto naljepnicama, zidnim dekoracijama, posebnim stolnim karticama i jelovnicima – sve samo s jednom vašom fotografijom.

Pripremili smo mnogo zanimljivih i kreativnih ideja za ukrase koji će zasigurno impresionirati sve goste vaše ceremonije života.

1. Pozivnice

Nakon određivanja datuma, lokacije i ostalih organizacijskih protokola, u kreativnom dijelu, prve su na redu pozivnice za vjenčanje. Prije nego što počnete dizajnirati pozivnice, razmislite koja će biti tema vašeg vjenčanja, bilo da se radi o vjenčanju u prirodi ili službenom vjenčanju u restoranu ili vili. Pozivnice također određuje paletu boja vašeg vjenčanja i osigurat će  da cjelokupna dekoracija bude ujednačena.

Savjet: Odaberite pozivnice s efektnim lakom, jer će tako biti svečane i posebne.

2. Raspored sjedenja

Jasne upute i dobra organizacija ključni su za opušteno i ugodno vjenčanje. Na vidljivo mjesto postavite fotoplatno, gdje gosti mogu vidjeti za kojim stolom sjede.

Za još kreativniju dekoraciju rasporeda sjedenja možete ukrasiti platno žicama i napisati raspored sjedenja na karticama koje pričvrstite na žice.

Savjet: Pored ploče/platna s rasporedom sjedenja, stavite i dodatnu ploču za neposredne fotografije s vjenčanja, ako ste se odlučili za foto kutak. Tako gosti mogu fotografirati i zakačiti fotografije na ploču. Nakon vjenčanja, ploču s fotografijama možete staviti na neki od zidova u svom domu da vam uspomene na posebni dan uvijek budu vidljive i podsjećaju vas na ovaj lijepi događaj.

3. Ostali tiskani dekorativni materijali

Sve ostale tiskovine zadržite u istim bojama i grafici. Nebrojeni dizajnerski predlošci, natpisi, okviri i drugi elementi dizajna dostupni su u našem fotoprogramu CEWE Fotosvijet.

kartice s imenima

Postavite svim gostima na stol natpis s imenom, kratku zahvalnicu i pozdravnu poruku. Tako svatko može lako pronaći svoje mjesto, a dekoracijama ćete dodati osobni pečat.

Savjet: Bit će zaista lijepa gesta ako svakom od gostiju napišete pozdravnu poruku samo za njega. To će učiniti da se svi osjećaju cijenjenima i još sretnijima što će biti dio vašeg dana.

Savjet: Umjesto imena, na karticu možete ispisati portret gosta i učiniti stolove još živopisnijima. Svatko će se nasmiješiti kad pogleda fotografiju koju ste odabrali.

– Meni

Uz kartice s imenima, goste na stolu obično čeka i jelovnik – vjenčani meni gdje mogu pregledati raspored jela koja će se servirati. Tako će svaki gost znati vremenski raspored događaja i lakše će se orijentirati.

– Sjedenje

Svakom stolu možete dodati tablicu s brojem ili popis gostiju koji možete ispisati i uokviriti. U kategoriji Zidni dekori pronaći ćete bezbroj različitih formata, veličina, materijala i boja okvira.

4. Knjiga gostiju

Neizostavan dio svakog vjenčanja također je knjiga gostiju. Gosti u nju upisuju lijepe misli i čestitke, a ako na vjenčanju postoji i foto kutak, svoje fotografije mogu i zalijepiti u knjigu. Da biste svoju knjigu učinili posebnom, možete ju dizajnirati u našem foto programu. Odaberite CEWE FOTOKNJIGU većih dimenzija, dodajte svoju zajedničku fotografiju i natpis „Knjiga gostiju“ na naslovnicu. Možete ostaviti unutrašnjost praznom, možda samo dodajte stranice u boji, okvire ili isječke. Sigurni smo da ne postoje ljepše knjige gostiju.

Savjet: Ako ste odlučili napraviti probnu fotografiju, koristite jednu od ovih fotografija kao naslovnu. Tako će se savršeno uklopiti u temu i druge ukrase na vjenčanju.

5. Detalji

Da bi vjenčanje bilo uistinu savršeno, treba promisliti svaki detalj. Pomoću naših foto naljepnica možete uljepšati sve kutove svog vjenčanja.

– Slatki kutak

– Svadbena torta

– Vjenčani pokloni

Savjet: Vjenčanje je posebno emotivan događaj za sve, stoga pripazite da postoji dovoljno kutija maramica. Možete ih začiniti svojim fotografijama, dodati na njih vrpce i mašne. Gosti će biti oduševljeni svim lijepim detaljima vašeg vjenčanja.

Bez obzira na sve, bitno je da vaš dan bude pun ljubavi i radosti. Želimo vam prekrasne pripreme i vjenčanje da bude jednako posebno kao vas dvoje.

Za još više savjeta, pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram. Podijelite s nama svoje ukrase, bit će nam drago vidjeti ih!

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor