Jun
29
2021

Međunarodni žiri nagradio je CEWE za inovacije trenutnog ispisa fotografija i CEWE kalendar sa zlatnim premazom

 Po prvi put CEWE odjednom prima dvije prestižne svjetske TIPA nagrade

Već 30 godina Technical Image Press (TIPA) odaje počast najboljim i najinovativnijim novim proizvodima u međunarodnoj foto industriji. CEWE je do sada osvojio ukupno šest nagrada TIPA, ove godine čak u dvije kategorije. Nagradama za kalendar sa zlatnim premazom kao  “Najbolju foto uslugu na svijetu”, i za CEWE Trenutni ispis fotografija kao “ Najbolji sustav završne foto obrade na svijetu. “, vodeći europski pružatelj foto usluga uspio je dvaput uvjeriti žiri.

Nagrađivani foto proizvodi

“Jako smo zadovoljni što smo ove godine nagrađeni s dvije TIPA nagrade”, naglašava Thomas Mehls, član uprave CEWE-a. “CEWE trenutni ispis fotografija i zidni A2 kalendar sa zlatnim premazom uvjerili su tako i naše kupce i poznati žiri. Dok naš CEWE foto centar nudi široku paletu različitih proizvoda na licu mjesta i poziva kupce da ih dizajniraju potpuno samostalno i na vrlo jednostavan način, naš A2 zidni kalendar sa zlatnim premazom prikazuje najmanje dvanaest različitih slika u velikom formatu, a u kombinaciji sa zlatnim premazom čini to na vrlo moderan način “, kaže Mehls. “Činjenica da smo tijekom godina osvojili ukupno šest TIPA nagrada nastavlja nas poticati da se uvijek usredotočimo na daljnji i novi razvoj naših proizvoda s velikim entuzijazmom za inovacije.”

CEWE foto centri nude kreativne mogućnosti izrade slika

CEWE foto centar pobijedio je u kategoriji “Najbolji sustav završne foto obrade na svijetu”. Ovo je proširena verzija CEWE fotokioska, na kojoj kupci u drogerijama, specijaliziranim prodavaonicama i trgovinama hranom mogu svoje trenutne fotografije ispisati odmah na visokokvalitetnom foto papiru. Ključni element CEWE foto centra je središnja stanica za ispis fotografija. Ona kupcima nudi prošireni portfelj proizvoda tako da se mogu ispisivati ​​i veći formati. Osim toga, vrhunski proizvodi poput plakata i tiska na platnu, čestitki, kalendara, naljepnica ili čak šalica s fotografijama, mogu se kreirati izravno na POS-u i preuzeti odmah.

Zahvaljujući potpuno beskontaktnom radu, najčešći formati fotografija mogu se ispisati i putem vlastitog pametnog telefona kupca, a da ne morate koristiti zaslon osjetljiv na dodir CEWE foto centra. Oni koji koriste aplikaciju CEWE Fotosvijet za unaprijed pripremljene narudžbe, dok su još uvijek na putu ili kod kuće, na kraju će dobiti QR kôd koji potom mogu koristiti na licu mjesta za početak ispisa izravno putem pisača u foto centru. Još jedna prednost su i mogućnosti povezanosti: memorijske kartice, USB stickovi i pametni telefoni mogu se fizički povezati putem utora za kartice i kabela za Android i Apple uređaje, dok su Bluetooth, AirPrint za Apple uređaje i Huawei Share dostupni za bežični prijenos. Sve u svemu, žiri TIPA-e posebno je naglasio intuitivan i jednostavan postupak naručivanja i široku paletu proizvoda koje nudi CEWE foto centar.

Najbolje fotografije za vaš dom: A2 kalendar sa zlatnim premazom

Jedan od najljepših načina da podijelite svoju ljubav prema fotografiji je zidni kalendar koji predstavlja najimpresivnije fotografije tijekom dvanaest mjeseci. CEWE je sada osvojio TIPA nagradu u kategoriji “Najbolja foto usluga na svijetu” za A2 zidni kalendar sa zlatnim premazom. CEWE Fotokalendar dostupan je u portretnom ili pejzažnom formatu i tiskan je na visokokvalitetnom mat papiru s minimalnim odsjajem.

Posebnost: Na raspolaganju su različiti dizajni sa zlatnim premazom koji pružaju elegantan dojam i haptično iskustvo na naslovnici i pojedinačnim stranicama mjeseci. Kalendar se može dizajnirati brzo i jednostavno putem softvera za naručivanje. Da biste izbjegli čekanje početka nove godine, sami možete odabrati početni mjesec svog kalendara.

TIPA World Award

1991. godine predstavnici 25 europskih foto-časopisa prvi put su se sastali i osnovali najveće udruženje neovisnih magazina za fotografije i slike. U međuvremenu se svjetska nagrada TIPA smatra jednom od najprestižnijih nagrada za proizvode za fotografije i slike u svijetu. Svake godine TIPA-in tehnički odbor nominira najbolje nove proizvode u odabranim kategorijama, uključujući urednike časopisa članova da testiraju i ocjenjuju proizvode. Službeno, TIPA World Awards 2021 bit će dodijeljeni u Photopiji u Hamburgu, koja će se održati od 23. do 26. rujna 2021. godine.

Za više informacija posjetite www.cewe.hr

*****

CEWE Grupa vodeća je europska tvrtka za izradu i online narudžbe fotoproizvoda. Od svojih početaka 1912. godine, CEWE je napredovao i postao vodeća tvrtka za pružanje usluga za sve one koji žele napraviti više svojih fotografija. To je uglavnom zbog toliko nagrađivane CEWE FOTOKNJIGE, koja se godišnje proda u više od šest milijuna primjeraka. Kupci mogu kupiti i druge personalizirane fotoproizvode pod robnim markama CEWE, WhiteWall i Cheerz – i od mnogih vodećih trgovina u Europi. Što se tiče osobnih fotografija, nadahnuti su za izradu različitih kreativnih dizajna i tvrtki povjeravaju oko 2,3 milijarde fotografija svake godine. CEWE Grupa također je uspostavila visoko učinkovit proizvodni sustav za internetsko tržište tiska, koji je još uvijek nov. Svake godine milijarde visokokvalitetnih tiskanih proizvoda pouzdano se isporuče kupcima putem prodajnih platformi SAXOPRINT, LASERLINE i viaprinto. Grupa CEWE, putem obitelji osnivača Neumüllera kao sidrišnog dioničara, usredotočuje se na održivo korporacijsko upravljanje i već je primila mnoge nagrade i za taj trud: dugoročno ekonomski održiva; kooperativna i poštena u odnosima s kupcima, zaposlenicima i dobavljačima; društveno odgovorna i štiti okoliš i resurse. Primjer za to je klimatski neutralan postupak koji se koristi za proizvodnju svih CEWE proizvoda. CEWE Grupa ima osoblje od oko 4.000 zaposlenika i djeluje u više od 20 zemalja. Grupna prodaja porasla je na 727,3 milijuna eura u 2020. CEWE je naveden na SDAX-u. https://company.cewe.de/press/company_profile

*****

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor