Aug
23
2021

Osvojili smo EISA nagradu za CEWE Fotosvijet aplikaciju

Međunarodni žiri nagradio je CEWE

Bez obzira radi li se o odmoru, obiteljskoj zabavi ili vikendu s prijateljima – mnoge fotografije trenutno se snimaju pametnim telefonima. Pomoću aplikacije CEWE Fotosvijet za iOS i Android lako ih je izravno pretvoriti u prekrasne CEWE FOTOKNJGE u samo nekoliko klikova. Brzo i intuitivno korištenje aplikacije uvjerilo je Europsko udruženje za obradu slike i zvuka (European Imaging and Sound Association) – skraćeno EISA: aplikacija CEWE Fotosvijet nagrađena je “Nagradom EISA Photo Service 2021-2022” kao najbolji foto proizvod.

Kreativnost u rukovanju vašim fotografijama postaje sve lakša i fleksibilnija: pomoću CEWE Fotosvijet aplikacije na pametnom telefonu ili tabletu, visokokvalitetni personalizirani fotoproizvodi poput CEWE FOTOKNJIGE ili kalendara, zidnih dekoracija i zaštitnih maskica za mobilne telefone mogu se dizajnirati u nekoliko klikova.

Bez obzira na to jeste li još na godišnjem odmoru ili na putu kući: korisnici aplikacije mogu birati između širokog spektra gotovih vizualnih predložaka ili ih sami kreirati po svojoj želji. Uz pomoć umjetne inteligencije, s mobilnog telefona ili tableta, odabiru se prikladne fotografije, a CEWE Fotosvijet aplikacija automatski obavlja ostalo, uključujući pametnu sekvencu i različite prijedloge rasporeda.

Nagrada EISA: Nagrada za inovativnost i jednostavnost korištenja u CEWE-u

“Oduševljeni smo što naša konstantno unaprjeđivana CEWE Fotosvijet aplikacija savršeno zadovoljava potrebe naših kupaca i sada je nagrađena EISA nagradom. Ovo nam je velika potvrda da s daljnjim razvojem naše aplikacije idemo u pravom smjeru, a fokus je na inovacijama “, kaže dr. Reiner Fageth, član Uprave CEWE-a odgovoran za tehnologiju, istraživanje i razvoj. “Naravno, prijedlog kreiranih proizvoda u aplikaciji se može naknadno urediti, a CEWE FOTOKNJIGA se također može kreirati stranicu po stranicu po vlastitim željama i s vlastitom kreativnošću”, kaže Fageth.

CEWE Fotosvijet aplikacija nije samo praktična, već i iznimno ubrzava proces odabira fotografija, a korisnici i dalje mogu sve prilagođavati svojim željama  –  službeno je  opravdanje za nagradu EISA koja je uručena CEWE -u. Kvaliteta ispisa jednako je visoka kao i kod obične CEWE FOTOKNJIGE.

Nagrada EISA jedno su je najvećih priznanja koja se godišnje dodjeljuju za tehnološke proizvode. Dok su u prošlosti članovi dolazili isključivo iz Europe, 16-člani žiri sada uključuje i renomirane nove članove iz Azije, Australije i SAD-a koji sudjeluju u odabiru nagrađenih proizvoda.

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor